Hola Aloe: Een Maximalistisch Ontwerp voor Gezonde Vitamine Drankjes

Een Verfrissende Benadering van Verpakking

Als Hola Aloe een ritme zou zijn, zou het de trillingen zijn tussen de stappen van een Argentijnse tango. Als het een noot zou zijn, zou het de intensiteit hebben van Mi, en als het een feest zou zijn, zouden we onze instrumenten opzetten in de natuur en met haar dansen. Al deze explosies van de zintuigen leken als beelden door een caleidoscoop. Intens, magisch en verbonden door zakdoeken die handen verbinden en de dans voorttrekken!

Hola Aloe is een verpakking die je meeneemt op een visuele reis vol opwinding en uitnodigt om mee te dansen. Met een maximalistische sfeer wordt elk punt van het ontwerp vastgelegd met een vloeiende beweging. Lijnen die hun absolutisme doorbreken, verleiden ons in de beweging en energie van Hola Aloe Vitamin. Fruit wekt elk orgaan van ons lichaam tot leven en leidt tot een viering die de geest ontwaakt en lichaam en geest voedt.

De producten zijn plastic flessen met een transparante plastic hoes. Met een breedte van 60 mm, een diepte van 60 mm en een hoogte van 210 mm, zijn deze flessen praktisch en handig in gebruik.

Hola Aloe is ontworpen door Antonia Skaraki, een getalenteerde ontwerper die bekend staat om haar creatieve en innovatieve ontwerpen. Het project begon in december 2020 in Athene en werd in februari 2021 afgerond. In mei 2021 werd het ontwerp gepubliceerd in lokale winkels in heel Griekenland.

Dit ontwerp is uniek vanwege de levendige en energieke uitstraling die het uitstraalt. Het maximalistische ontwerp trekt de aandacht en nodigt consumenten uit om de wereld van Hola Aloe te ontdekken. Het ontwerp is gericht op mensen die een uitgebalanceerd en gezond dieet volgen, in de leeftijd van 25-45 jaar.

Hola Aloe is een verfrissende benadering van gezonde vitamine drankjes, waarbij conventionele ontwerpmethoden worden vermeden. Het ontwerp is geïnspireerd op de sensaties van een Argentijnse tango en de kleurrijke beelden van een caleidoscoop. Het nodigt consumenten uit om deel te nemen aan een feest van smaak en vitaliteit.

Hola Aloe heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp combineert kunst, wetenschap, design en technologie op een unieke manier en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met Hola Aloe wordt het drinken van vitamine drankjes een plezierige ervaring. Laat je meeslepen door de energieke ontwerpen en geniet van de voordelen van een gezonde levensstijl.

Beeldcredits: Afbeelding 1: Maker Andreas Deskas (Art Director) Afbeelding 2: Maker Andreas Deskas (Art Director) Afbeelding 3: Maker Andreas Deskas (Art Director) Afbeelding 4: Maker Andreas Deskas (Art Director) Afbeelding 5: Maker Andreas Deskas (Art Director)


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Antonia Skaraki
Afbeeldingscredits: Image #1 : Creator Andreas Deskas (Art Director) Image #2 : Creator Andreas Deskas (Art Director) Image #3 : Creator Andreas Deskas (Art Director) Image #4 : Creator Andreas Deskas (Art Director) Image #5 : Creator Andreas Deskas (Art Director)
Projectteamleden: creative director: Antonia Skaraki art director: Andreas Deskas
Projectnaam: Hola Aloe
Projectklant: Antonia Skaraki


Hola Aloe  IMG #2
Hola Aloe  IMG #3
Hola Aloe  IMG #4
Hola Aloe  IMG #5
Hola Aloe  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp