Genie: Een Magisch Ontwerp voor Luxe Cadeauverpakking

Een Handgemaakt Meesterwerk van Hosein Pezhmanfard

Genie is een uniek ontwerp voor luxe cadeauverpakking, geïnspireerd door de vorm van een magische lamp. Het is gemaakt om een aangename en mysterieuze ervaring te bieden bij het ontvangen van een geschenk. Het diamantvormige geometrische ontwerp straalt luxe uit en trekt de aandacht van klanten en publiek.

Het Genie ontwerp onderscheidt zich van andere cadeauverpakkingen door zijn unieke openingstechniek, geïnspireerd op de vorm van een magische lamp. Het is een handgemaakte verpakking, vervaardigd met behulp van de beste walnoot hout uit de tuinen van Iran. Een ervaren houtbewerker heeft het oppervlak en het volume van de verpakking met de hand gegraveerd. De binnenkant is bekleed met natuurlijk leer, zodat de pen stevig op zijn plaats blijft.

Wanneer het deksel wordt geopend, beweegt de penhouder gelijktijdig met behulp van een scharnier. Wanneer het deksel volledig open is, blijft de penhouder verticaal staan, waardoor het publiek nog meer onder de indruk is. De afmetingen van de verpakking zijn 195 mm L x 70 mm B x 58 mm H.

Het Genie ontwerp is een limited edition cadeauverpakking, speciaal gemaakt voor bijzondere personen zoals managers, CEO's en voorzitters. Het ontwerp van de verpakking doet denken aan een magische lamp die magie brengt aan degene die het ontvangt.

Het Genie ontwerp is gemaakt door Hosein Pezhmanfard, een creatieve manager en art director. Het project begon in mei 2017 en werd voltooid in juli 2017 in Teheran, Iran. Tijdens het ontwerpproces was het vinden van het beste materiaal en de juiste producent een grote uitdaging.

Fotograaf: Baktash Dalili

Het Genie ontwerp is auteursrechtelijk beschermd door Tarahanefarda co. Alle rechten voorbehouden.

Dit ontwerp heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen. Het werd bekroond met de Iron A' Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Genie ontwerp wordt gewaardeerd vanwege de integratie van industriële best practices en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hosein Pezhmanfard
Afbeeldingscredits: Photographer: Baktash Dalili
Projectteamleden: Creative Manager & Art Director : Hosein Pezhmanfard
Projectnaam: Genie
Projectklant: Hosein Pezhmanfard


Genie IMG #2
Genie IMG #3
Genie IMG #4
Genie IMG #5
Genie IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp