Lidu Sorghum 1308: Een Luxueuze Ode aan de Geschiedenis van Chinese Baijiu

Een Uniek Ontwerp van Carson Wu

Met een ontwerp van luxe-kwaliteit wordt een van China's beste sterke dranken aan de wereld geïntroduceerd. De ultieme consumentenervaring wordt gecreëerd door industriële esthetische innovatie en ontwerpelementen die identiteit en smaak symboliseren.

Lidu Sorghum 1308 draagt een sterke historische betekenis en menselijke zorg met zich mee. Het kernverkooppunt van "oude drank + oude put + traditionele technieken" kan direct worden waargenomen om een cultureel gevoel van ceremonie te creëren te midden van de drukte van het leven en om de poëtische leegte in de esthetiek van hoogwaardige Chinese Baijiu te verkennen. Wat betreft de fles, de gegradeerde gouden plating van het lichaam is een industriële esthetische innovatie; de bodem heeft een steun die gemodelleerd is naar de put uit de Yuan-dynastie; en de dop bootst het effect van een zegellakzegel na. En het vintage drankzegel op de buitenste doos zendt een echo door de tijd en een oprechte emotie in de vorm van een privébrief.

Het ontwerp van Lidu Sorghum 1308 is gebaseerd op de 1308 put uit de Yuan-dynastie die eigendom is van Lidu en vormt de creatieve kern ervan. De gegradeerde gouden elektroplating wordt toegepast om de kostbaarheid van de oude put en microben te vertegenwoordigen, als een bevestiging van de uitzonderlijke kwaliteit van Lidu Sorghum 1308. En elementen zoals het zegellakzegel en het label van het nationale schatcertificaat worden geleverd als ondersteunend bewijs. Het kerncreatieve element en de hulp-elementen worden gecombineerd om een gecoördineerd evenwicht te creëren dat de luxueuze en nobele producttemperament benadrukt.

De creatieve vormgeving van dit product geeft consumenten een directe glimp van de rijke geschiedenis van Chinese Baijiu, evenals de zeldzaamheid van Lidu Sorghum 1308 in de enorme categorie van Chinese Baijiu. De nationale schatbevestiging en het ontwerp bieden consumenten de mogelijkheid om het in hogere situaties te gebruiken en besparen hen de alternatieve kosten in het aankoopproces.

Het merk Lidu Sorghum 1308 is een eerbetoon aan de lange geschiedenis en cultuur van China door het ontwerpteam en Lidu Liquor Industry. De ontwerpprestatie met de oude put uit de Yuan-dynastie als creatieve kern trekt meer aandacht naar de glorieuze geschiedenis van Chinese Baijiu. Samen met het nationale schat Lidu Chateau dat is gebouwd door Lidu Liquor Industry, worden historische relicten en oude cultuur tot leven gebracht in de moderne tijd.

Het ontwerp draagt een sterke historische betekenis en menselijke zorg met zich mee. De gegradeerde gouden elektroplating wordt toegepast om de kostbaarheid van de oude put en microben te vertegenwoordigen, als een bevestiging van de uitzonderlijke kwaliteit van Lidu Sorghum 1308. En elementen zoals het zegellakzegel en het label van het nationale schatcertificaat worden geleverd als ondersteunend bewijs. Het kerncreatieve element en de hulp-elementen worden gecombineerd om een gecoördineerd evenwicht te creëren dat de luxe benadrukt.

Dit ontwerp werd bekroond met Goud in de A' Packaging Design Award in 2023. De Gouden A' Design Award wordt toegekend aan prachtige, opmerkelijke en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, design en technologie bevorderen, buitengewone uitmuntendheid belichamen en een significante impact hebben op de wereld met hun wenselijke kenmerken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wen Liu
Afbeeldingscredits: Wen Liu
Projectteamleden: Product Manager:Carson Wu
Projectnaam: Lidu Sorghum 1308
Projectklant: Wen Liu


Lidu Sorghum 1308 IMG #2
Lidu Sorghum 1308 IMG #3
Lidu Sorghum 1308 IMG #4
Lidu Sorghum 1308 IMG #5
Lidu Sorghum 1308 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp