Iguana: Energie Drank Verpakking Geïnspireerd door de Natuur

Een Uniek Ontwerp van Linnikov Agency

De naam Iguana en het gebruik van natuurlijke ingrediënten hebben geleid tot een ontwerp dat natuurlijke beelden gebruikt om de verpakking te laten lijken op de huid van een iguana. De kleur van de huid verandert afhankelijk van de smaak. De originele smaak heeft een groene huid, de tropische smaak heeft een oranje/gouden huid en de rode bessensmaak heeft een rode huid met explosieve krassen. Deze krassen geven een gevoel van kracht en de explosieve werking die de natuur kan hebben.

Het ontwerp van Iguana Energy is perfect in balans. Alle componenten vullen elkaar perfect aan en zorgen voor een energiek effect. Alle ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van Iguana zijn natuurlijk, waardoor de smaak een verkwikkende, explosieve energie en kracht geeft!

Het ontwerp wordt afgedrukt op aluminium en vervolgens verwerkt tot een blikje. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp duurzaam en van hoge kwaliteit is.

De unieke eigenschappen van Iguana Energy zorgen ervoor dat het zich onderscheidt van andere energiedranken. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de perfecte balans van smaken maken het een verfrissende keuze voor energiebehoeften. Bovendien zorgt het opvallende ontwerp ervoor dat het product opvalt in het schap.

Het ontwerpteam van Linnikov Agency, bestaande uit Art-Director en grafisch ontwerper Lynnyk Dmytro en ontwerper 3D Alexey Avduevsky, heeft nauw samengewerkt om dit unieke ontwerp te realiseren. Hun creatieve visie en technische vaardigheden hebben bijgedragen aan het succes van het project.

Het ontwerpproces begon in maart 2021 in Lviv en werd afgerond in oktober 2021. Gedurende deze tijd heeft het team intensief onderzoek gedaan naar het product en de merkidentiteit. Ze hebben verschillende ontwerpmogelijkheden overwogen voordat ze tot het uiteindelijke ontwerp kwamen dat de kracht en energie van een iguana weerspiegelt.

Het ontwerp van Iguana Energy heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Silver A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, professionaliteit en innovatie. Het ontwerp van Iguana Energy is geprezen vanwege de sterke technische kenmerken, het uitstekende artistieke vakmanschap en het vermogen om positieve gevoelens, verbazing en verwondering op te roepen.

Met zijn unieke ontwerp, perfect gebalanceerde smaken en natuurlijke ingrediënten is Iguana Energy een energiedrank die opvalt in de markt. Het is een verfrissende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke boost van energie en kracht.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Dmytro Lynnyk
Afbeeldingscredits: Dmytro Lynnyk
Projectteamleden: Art-Director and graphic designer: Lynnyk Dmytro Designer 3D: Alexey Avduevsky
Projectnaam: Iguana
Projectklant: Dmytro Lynnyk


Iguana IMG #2
Iguana IMG #3
Iguana IMG #4
Iguana IMG #5
Iguana IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp