Blue Lagoon Iceland: Een Verfrissende Verpakking

Revolutionaire Verpakkingstechnologie van K Laser Design Lab

In de serene schoonheid van IJsland vindt de Blue Lagoon skincare lijn zijn oorsprong, een verhaal verteld door de innovatieve verpakking van K Laser Design Lab.

De Blue Lagoon Iceland skincare collectie is een ode aan de tijdloze charme van het IJslandse landschap. Zu Hao Zhang en zijn team van K Laser Design Lab hebben een verpakking gecreëerd die niet alleen de zintuigen prikkelt maar ook een verhaal vertelt van duurzaamheid en esthetiek. De verpakking, met zijn holografische basis en Fresnel-lenseffect, nodigt uit tot een ritueel dat zowel de geest als de huid verfrist.

Wat deze verpakking onderscheidt, is de toepassing van een transparant holografisch papier dat diepte en een parelmoerachtige glans toevoegt. Deze techniek, die de kalme, azuurblauwe wateren en mineralenrijke omgeving van de Blue Lagoon weerspiegelt, is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook volledig recyclebaar, waarmee K Laser Design Lab een nieuwe standaard zet in de verpakkingsindustrie.

De realisatie van deze verpakkingstechnologie is een technisch hoogstandje. Het holografische transferfolie wordt toegepast op het papier om het Fresnel-lenseffect te creëren. Vervolgens worden de grafische elementen met CMYK en witte inkt gedrukt, wat resulteert in een samenspel van gelaagde waterkleuren en de diepte van het lens effect.

De technische specificaties van de productlijn zijn zorgvuldig overwogen, met afmetingen die variëren van de Hydrating Spray tot de Hydrating Lip Balm, elk ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aangenaam te zijn. Het is een verpakking die niet alleen beschermt, maar ook inspireert.

Deze innovatieve verpakking heeft terecht de Iron A' Packaging Design Award in 2024 gewonnen, een erkenning voor goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die professionele en industriële eisen vervullen. Het is een bewijs van de toewijding van K Laser Design Lab aan het creëren van ontwerpen die bijdragen aan een betere wereld.

Met de intellectuele eigendomsrechten stevig in handen van K Laser Design Lab, belooft Blue Lagoon Iceland een blijvende impact te maken in de wereld van skincare en verpakking. Het is een productlijn die niet alleen de huid verzorgt, maar ook het hart van duurzaam design raakt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: K Laser Design Lab.
Afbeeldingscredits: K LASER Design Lab, 2024
Projectteamleden: Creative Director: Curtis Ju Designer: ZuHao Zhang Photographer: ZuHao Zhang
Projectnaam: Blue Lagoon Iceland
Projectklant: K LASER Design Lab.


Blue Lagoon Iceland IMG #2
Blue Lagoon Iceland IMG #3
Blue Lagoon Iceland IMG #4
Blue Lagoon Iceland IMG #5
Blue Lagoon Iceland IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp