Oat Milk: Een Uniek en Gezond Alternatief voor Melk

Verpakkingsontwerp door Wallrus Design Studio

Inleiding

Oat Milk, oftewel havermelk, is een uniek en voedzaam product dat steeds populairder wordt als alternatief voor traditionele melk. Het verpakkingsontwerp van Wallrus Design Studio voor Oat Milk is gericht op het creëren van bewustzijn en het aantrekken van consumenten om dit unieke product uit te proberen.

Wallrus Design Studio heeft zich laten inspireren door consumenteninzichten om het beste resultaat te behalen. Het doel was om consumenten bewust te maken van de eigenschappen en voordelen van Oat Milk.

Unieke Eigenschappen

Oat Milk is een product met vele voordelen en eigenschappen. Het is een gezond en voedzaam alternatief voor melk, dat geschikt is voor mensen met een lactose-intolerantie of een veganistische levensstijl. Het verpakkingsontwerp van Wallrus Design Studio moedigt consumenten aan om dit unieke product eens te proberen en te ontdekken hoe lekker en veelzijdig het is.

Realisatietechnologie

Het verpakkingsontwerp van Oat Milk is gerealiseerd door middel van flexo-printen op een tetrapak aseptische doos. Dit zorgt voor een duurzame en hygiënische verpakking die de kwaliteit en versheid van het product behoudt.

Interactie met het Ontwerp

Het verpakkingsontwerp van Oat Milk onderscheidt zich op de schappen en trekt de aandacht van consumenten. Het legt een emotionele connectie met hen en wekt nieuwsgierigheid op om het product te proberen. Het ontwerp communiceert de gezonde en veelzijdige eigenschappen van Oat Milk op een visueel aantrekkelijke manier.

Onderzoek en Uitdagingen

Voorafgaand aan het ontwerpproces heeft Wallrus Design Studio uitgebreid onderzoek gedaan. Ze hebben enquêtes afgenomen bij verschillende doelgroepen en interviews gehouden met winkels en koffiezaken om inzicht te krijgen in de behoeften en percepties van consumenten. Een van de uitdagingen was het gebrek aan bekendheid en bewustzijn bij consumenten over de smaak en toepassingen van Oat Milk.

Conclusie

Het verpakkingsontwerp van Wallrus Design Studio voor Oat Milk is een succesvolle combinatie van esthetiek en functionaliteit. Het ontwerp trekt de aandacht van consumenten, communiceert de gezonde eigenschappen van Oat Milk en moedigt hen aan om dit unieke product eens te proberen. Met Oat Milk kunnen consumenten genieten van een gezond en voedzaam alternatief voor melk.

Awards en Erkenning

Het verpakkingsontwerp van Oat Milk heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp, evenals de bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van leven.

Image Credits: Wallrus Design Studio

Intellectueel Eigendom: Copyright 2022 Wallrus Design Studio. Alle rechten voorbehouden.

Artikel door [Uw Naam]


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wallrus Design Studio
Afbeeldingscredits: Mockup: Wallrus Design Studio
Projectteamleden: Creative director: Matin Mirzaei
Projectnaam: Oat Milk
Projectklant: Wallrus Design Studio


Oat Milk IMG #2
Oat Milk IMG #3
Oat Milk IMG #4
Oat Milk IMG #5
Oat Milk IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp