RedDog Volwassen Huisdiervoeding

Verpakking die moderniteit en nieuwe productkenmerken weergeeft

RedDog Volwassen Huisdiervoeding is een nieuw soort huisdiervoeding dat is ontwikkeld door Shenzhen Hongrui Biological Technology Co., Ltd. Het ontwerp van de verpakking is gericht op het bereiken van een moderne stijl en het tonen van de kenmerken van nieuwe producten. De inspiratie voor de dieren op de verpakking komt voort uit de bijbehorende huisdiercategorie, met als doel de indicatie en herkenning te verbeteren.

Wat dit ontwerp onderscheidt van andere verpakkingen is de kern van het ontwerp: het Romeinse cijfer 1 dat zich in het visuele centrum van de verpakking bevindt. Dit cijfer vertegenwoordigt nieuwe inhoud en een nieuwe start en impliceert het gebruik van geavanceerd materiaal. De vereenvoudigde afbeeldingen geven aan dat het geschikt is voor katten of honden. Het scherpe contrast in kleurtoon verbetert effectief de visuele herkenning.

De verpakking is een herbruikbare PET-octagonale doypack met een verzegelingsbeugel, zodat de verpakking herhaaldelijk geopend en afgesloten kan worden. De huisdiervoeding wordt binnen vier uur verwerkt met vers vlees en gebruik van het vriesdroogspuitproces, waardoor een uitstekende smaak wordt gegarandeerd.

De interactie tussen huisdieren en hun eigenaren is een veelvoorkomende hechte relatie in de moderne samenleving. Het doel van het product is om consumenten aan te trekken die belang hechten aan de kwaliteit van huisdiervoeding. Op deze manier heeft het verpakkingsontwerp dat de productkwaliteit intuïtief kan tonen, een buitengewone waarde.

Het project is gestart op 25 juni 2021 en de definitieve vorm is bepaald op 9 juli 2021. Het ontwerp is gebaseerd op het nieuwe generatie- en nieuwe standaardconcept van RedDog's nieuwe voedingsformule voor huisdieren. De nieuwe standaard verwijst naar nieuwe voedingsnormen, nieuwe absorptienormen en nieuwe smaaknormen. RedDog heeft een nieuwe voedingsformule voor huisdieren ontwikkeld en herdefinieert de nieuwe standaard voor huisdiervoeding, wat een hoogwaardige basis biedt voor een gezond dieet voor katten en honden.

De uitdaging in het proces van verpakkingsontwerp was hoe merkherkenning te verbeteren en tegelijkertijd hoge kwaliteit te tonen. Het product maakt gebruik van het Romeinse cijfer 1 als kern en ontwerpt een identificatiesymbool met een hoge herkenning. Daarnaast heeft het product een typografisch ontwerp dat voldoet aan de verpakkingsvereisten voor huisdiervoeding.

RedDog Volwassen Huisdiervoeding heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd omdat ze best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie incorporeren en sterke technische en creatieve vaardigheden tonen. Deze ontwerpen dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maken de wereld een betere plek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Hongrui Biological Technology Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Shenzhen Hongrui Biological Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: Shenzhen Hongrui Biological Technology Co., Ltd.
Projectnaam: RedDog Adult Pet Food
Projectklant: Shenzhen Hongrui Biological Technology Co., Ltd.


RedDog Adult Pet Food IMG #2
RedDog Adult Pet Food IMG #3
RedDog Adult Pet Food IMG #4
RedDog Adult Pet Food IMG #5
RedDog Adult Pet Food IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp