Jianlibao Wepop: Een Verfrissende en Gezonde Fruitzoete Bruiswater

Een Nieuw Ontwerp van Tiger Pan

Inleiding:

Jianlibao, een lokaal Chinees drankmerk, heeft een nieuw product gelanceerd dat inspeelt op de groeiende vraag naar gezonde, suikervrije en smaakvolle dranken. Wepop is een verfrissend fruitig bruiswater zonder toegevoegde suikers dat de markt heeft veroverd met zijn jeugdige uitstraling en oogverblindende ontwerp.

Met de opkomst van obesitas kiezen steeds meer consumenten voor gezonde, suikervrije en smaakvolle dranken. Verfrissende fruitige bruiswaters zijn dan ook erg populair geworden. Wepop, een suikervrij en gezond fruitig bruiswater, wordt nu geproduceerd en op de markt gebracht door een lokaal Chinees drankmerk.

Het ontwerp van Wepop, genaamd Jianlibao Wepop, is gemaakt door ontwerper Tiger Pan en zijn team. Het ontwerp is geïnspireerd op de popart-stijl en maakt gebruik van pixelachtige effecten om een jeugdige en speelse uitstraling te creëren. De letters zijn opgedeeld in afzonderlijke bouwstenen, waarbij elke streep staat voor een ander bouwblok. Dit geeft het ontwerp een uniek en dynamisch karakter.

Het ontwerp van de fles is ook opvallend. De PET-fles heeft een eenvoudige en modieuze vorm, waarbij de grootte naar boven toe steeds kleiner wordt. De matte folie zorgt voor een stabiele grip en een prettig gevoel. Door strikte controle van de kleurendruk en het aantal exemplaren komt de kwaliteit van het product goed tot zijn recht.

Met het ontwerp van Jianlibao Wepop heeft het merk een frisse en jeugdige uitstraling gekregen. Het gebruik van bouwstenen en pixels zorgt voor effectieve communicatie met jonge consumenten. Het ontwerp is zorgvuldig gekozen en de materialen, druktechnieken en productieprocessen zijn toegankelijk en van hoge kwaliteit. Hierdoor kan het product langer profiteren van zijn jeugdige en opvallende uitstraling in de markt.

Het ontwerpproces van Jianlibao Wepop duurde twee maanden en vond plaats in Shenzhen, China. Het productieproces vond plaats in Foshan, Guangdong. Jianlibao heeft geavanceerde productie- en onderzoekscapaciteiten en heeft veel ervaring met het maken van bruiswaters. Met Jianlibao Wepop speelt het merk in op de groeiende vraag naar gezonde en caloriearme producten.

Het ontwerp van Jianlibao Wepop heeft enkele uitdagingen met succes overwonnen. Het doel was om jonge consumenten te verrassen met een unieke verpakking en een verjongde uitstraling. In tegenstelling tot de rebranding van de klassieke producten van Jianlibao, is Wepop gecreëerd om het productassortiment uit te breiden en een nieuw merk te ontwikkelen dat past bij de populaire en jonge consumptieachtergrond.

Het ontwerp van Jianlibao Wepop is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp van Jianlibao Wepop is een uitstekend voorbeeld van technische perfectie en artistiek talent, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met Jianlibao Wepop heeft het merk een nieuwe standaard gezet voor gezonde en smaakvolle bruiswaters. Het ontwerp, geïnspireerd op de popart-stijl en met zijn jeugdige uitstraling, spreekt jonge consumenten aan en biedt een unieke ervaring. Jianlibao Wepop is niet alleen een verfrissende dorstlesser, maar ook een visueel feest voor de zintuigen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TIGER PAN
Afbeeldingscredits: TIGER PAN
Projectteamleden: Designer: Tiger Pan, Yuxuan He, Niejun Guan, Qiyuan Xiao Picture Credits: Juanjuan Wu Technician: Zhangkun Xie
Projectnaam: Jianlibao Wepop
Projectklant: TIGER PAN


Jianlibao Wepop IMG #2
Jianlibao Wepop IMG #3
Jianlibao Wepop IMG #4
Jianlibao Wepop IMG #5
Jianlibao Wepop IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp