Bochery: Een Reis naar Eeuwige Schoonheid

Beperkte Editie Verpakking Ontworpen door Antonia Skaraki

Een druppel die groeit en een poort wordt naar een andere wereld. Wetenschap gecombineerd met de mogelijkheden van nanotechnologie en biotechnologie, herschept het universum en verlicht het pad naar zelfverzorging.

Bochery, het baanbrekende merk op het gebied van schoonheidsproducten, heeft een nieuwe limited edition verpakking gelanceerd die een reis belooft naar eeuwige schoonheid. Het ontwerp, gecreëerd door de getalenteerde ontwerper Antonia Skaraki, is geïnspireerd op de kosmos en biedt een unieke ervaring voor de gebruikers.

De verpakking is ontworpen als een poort naar Bochery's wereld, waar je je ware zelf kunt ontdekken. Het logo van Bochery, een verlichte druppel, fungeert als een toegangspoort die je moet passeren om de wereld van Bochery binnen te gaan. De verlichte elementen op de verpakking dragen de boodschap van de stralende schoonheid die gepaard gaat met zelfverzorging, terwijl de kleuren het kosmische concept van het bestaan complimenteren.

Het ontwerpteam, bestaande uit Antonia Skaraki als creatief directeur, Andreas Deskas als art director en Christos Gerokostas als ontwerper, heeft samengewerkt om een verpakking te creëren die de essentie van Bochery weerspiegelt. De verpakking is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën en materialen om een luxueuze en hoogwaardige uitstraling te garanderen.

De ontwikkeling van het ontwerp begon in juni 2021 in Athene en werd in september 2021 afgerond, waarna het in oktober 2021 op de markt werd gebracht in Griekenland. Het ontwerp heeft al erkenning gekregen en is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen.

Bochery's limited edition verpakking is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een symbool van de reis naar zelfverzorging en eeuwige schoonheid. Het nodigt gebruikers uit om de poort van de verlichte druppel over te steken en hun ware zelf te ontdekken. Met Bochery kunnen mensen hun lichaam en geest verlichten en bloeien, en hun optimale zelf bereiken, gevuld met liefde, respect en bewondering voor wie ze zijn.

Bochery's limited edition verpakking is nu beschikbaar en biedt een unieke kans om de schoonheid van de kosmos te ervaren en jezelf te transformeren naar een stralende en zelfverzekerde versie van jezelf.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Antonia Skaraki
Afbeeldingscredits: Antonia Skaraki
Projectteamleden: creative director: Antonia Skaraki art director: Andreas Deskas designer: Christos Gerokostas
Projectnaam: Bochery
Projectklant: Antonia Skaraki


Bochery IMG #2
Bochery IMG #3
Bochery IMG #4
Bochery IMG #5
Bochery IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp