Shadlee: Kleurrijke Mocktail Dranken met Unieke Dierenillustraties

Een Verfrissende en Vrolijke Keuze voor Niet-alcoholische Feestdranken

Mocktail drankjes zijn een populaire keuze voor mensen die liever geen alcohol drinken op feestjes. Shadlee biedt een unieke draai aan deze trendy drankjes met hun kleurrijke labels en handgetekende dierenillustraties.

Shadlee, ontworpen door Mohammadreza Eslamparast, is een serie van niet-alcoholische mocktail drankjes die perfect zijn voor feestjes, koffiebars en andere sociale gelegenheden. Wat deze drankjes echt onderscheidt, zijn de levendige labels met unieke dierenillustraties.

De inspiratie voor het ontwerp van Shadlee kwam voort uit de wens om een kleurrijke en vrolijke sfeer te creëren. De ontwerper koos ervoor om populaire dieren te illustreren met verschillende kleurrijke snedes, wat resulteerde in een aantrekkelijk en aangenaam ontwerp voor alle generaties.

De dierenillustraties zijn met de hand getekend in een moderne stijl en geven elke smaak een uniek karakter. Om meer aandacht te trekken in het schap, zijn er hoge-contrastkleuren gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de flessen van Shadlee direct opvallen tussen andere drankverpakkingen.

Het ontwerpproces van Shadlee omvatte het selecteren van vijf verschillende dieren die visueel aantrekkelijk waren en goed pasten bij de verschillende smaken. De vormen van de dieren werden vereenvoudigd en geabstraheerd om ze harmonieus en aantrekkelijk te maken. Het behouden van visuele eenheid was een belangrijk aspect bij het ontwerpen van de labels voor alle smaken.

De technologie achter het realiseren van het ontwerp van Shadlee omvatte het selecteren van fantasievolle dierenfoto's, het vereenvoudigen van de vormen op papier en het scannen ervan. Vervolgens werden de illustraties digitaal gerenderd met behulp van Adobe Illustrator. In sommige gevallen werden ze meerdere keren bewerkt om het gewenste resultaat te bereiken.

De afmetingen van de Shadlee mocktail flessen zijn 80 mm breed, 45 mm diep en 290 mm hoog. Deze afmetingen maken de flessen handig in gebruik en ook geschikt om als cadeau te geven.

Shadlee is ontworpen en geproduceerd in Teheran. Het ontwerpproces begon in juni 2019 en werd voltooid in september 2019. Gedurende deze tijd werd uitgebreid onderzoek gedaan naar andere verpakkingsontwerpen op de markt om een uniek en aantrekkelijk ontwerp te creëren. Het gebruik van kleurrijke en contrastrijke oppervlakken zorgt ervoor dat Shadlee opvalt tussen andere drankverpakkingen.

Shadlee heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve karakter van het ontwerp. Shadlee onderscheidt zich door zijn unieke dierenillustraties en kleurrijke labels, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan de wereld van mocktail drankjes.

Met Shadlee kunnen mensen die geen alcohol drinken genieten van een verfrissende en vrolijke drankervaring. De kleurrijke labels en unieke dierenillustraties maken van Shadlee de perfecte keuze voor feestjes en sociale bijeenkomsten. Probeer Shadlee en laat je verrassen door de heerlijke smaken en het opvallende ontwerp!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mohammadreza Eslamparast
Afbeeldingscredits: Image #1: Illustrator Mohammadreza Eslamparast, 2019. Image #2: Illustrator Mohammadreza Eslamparast, 2019. Image #3: Illustrator Mohammadreza Eslamparast, 2019. Image #4: Illustrator Mohammadreza Eslamparast, 2019. Image #5: Illustrator Mohammadreza Eslamparast, 2019.
Projectteamleden: Mohammadreza Eslamparast
Projectnaam: Shadlee
Projectklant: Mohammadreza Eslamparast


Shadlee IMG #2
Shadlee IMG #3
Shadlee IMG #4
Shadlee IMG #5
Shadlee IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp