Trido Magnetic Art: Een Inspirerende Bouwervaring

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met Trido's magnetische bouwstenen

Trido Magnetic Art is een innovatieve set magnetische bouwstenen, ontworpen door Artur Tikhonenko. Geïnspireerd door origami, abstracte sculpturen en de geometrie van platonische lichamen, biedt Trido een unieke en inspirerende bouwervaring voor zowel kinderen als volwassenen. Met een gepatenteerd magnetisch systeem kunnen de klassieke vormen van tetraëders en octaëders op een nieuwe manier worden gebruikt, waardoor eindeloze constructiemogelijkheden ontstaan.

Wat Trido onderscheidt van andere bouwsets is het unieke magnetische systeem. Elk zijvlak van elke vorm kan moeiteloos worden verbonden met andere zijvlakken, zonder dat er sprake is van afstoting. Dit zorgt voor een soepele en snelle bouwervaring. Bovendien brengen de expressieve magnetische ogen elke creatie tot leven.

Trido is niet alleen een bouwset, maar ook een inspirerend hulpmiddel. Het stimuleert de speelsheid en creativiteit van zowel kinderen als volwassenen. Of je nu wilt ontspannen, leren, verkennen of gewoon plezier wilt hebben, Trido biedt eindeloze mogelijkheden om indrukwekkende geometrische driedimensionale structuren te creëren.

De bouwstenen van Trido zijn gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic en zijn voorzien van een veilig verborgen magnetisch systeem. Dit systeem is gepatenteerd in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Europese landen, China, Japan en Korea.

Trido is verkrijgbaar in drie verschillende maten en elke maat is verkrijgbaar in zes verschillende kleurenpaletten. De kleine set bevat 12 stukken, de middelgrote set bevat 24 stukken en de grote set bevat 36 stukken. De kleurenpaletten variëren van Jungle en Flamingo tot Laguna, Sky, Honey en Greyscale. Elke vorm heeft zijn eigen afmetingen, variërend van tetraëders van 50 mm x 40 mm x 40 mm tot octaëders van 50 mm x 50 mm x 70 mm en half-tetraëders van 50 mm x 40 mm x 20 mm. De magnetische ogen hebben een diameter van 28 mm.

De ontwikkeling van de eerste prototypes van Trido begon in het midden van 2017. Sindsdien heeft het ontwerp verschillende prijzen en erkenningen ontvangen, waaronder de Red Dot Award "Best of the Best" in 2022. In 2020 begon de verkoop van Trido in Europa en China.

Trido is niet alleen een bouwset, maar ook een kunstwerk op zich. Het combineert de schoonheid van geometrie met de speelsheid van magnetische bouwstenen. Of je nu een ervaren bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een creatieve en ontspannende activiteit, Trido biedt een unieke en inspirerende ervaring voor iedereen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Artur Tikhonenko
Afbeeldingscredits: Images 1,2,3,4,5: photographer Artur Tikhonenko Video: created by Hape Holding China creative team. Copyrights belongs to Trido ltd. Image with a child: photographer Artur Tikhonenko, model Oscar Tikhonenko (model statement release is signed and attached)
Projectteamleden: Artur Tikhonenko - inventor, creative director Tatiana Ivachko - designer, brand manager
Projectnaam: Trido Magnetic Art
Projectklant: Artur Tikhonenko


Trido Magnetic Art IMG #2
Trido Magnetic Art IMG #3
Trido Magnetic Art IMG #4
Trido Magnetic Art IMG #5
Trido Magnetic Art IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp