Little Locksmith: Een Uniek Houten Educatief Speelgoed voor Kinderen

Een Innovatief Ontwerp van Qiongzhi Qian, Yibo Dai en Linling Shi

Inleiding:

Dit artikel introduceert Little Locksmith, een uniek houten educatief speelgoed dat is ontworpen om kinderen te helpen bij hun cognitieve ontwikkeling. Geïnspireerd door sleutels en sloten, biedt dit speelgoed interactieve en leerzame ervaringen voor kinderen van verschillende leeftijden. Met zijn unieke kenmerken en aantrekkelijke ontwerp is Little Locksmith een must-have voor ouders die de verbeeldingskracht en manipulatieve vaardigheden van hun kinderen willen ontwikkelen.

Little Locksmith is een industrieel toonaangevend houten educatief speelgoed dat vijf sets sleutels en sloten combineert rond verschillende thema's. Elk slot heeft twee vensters die geopend kunnen worden. Het bovenste venster toont objecten gerelateerd aan het thema, terwijl het onderste venster bijpassende scènes toont. Bijvoorbeeld, het bovenste venster kan een sneeuwvlok en sneeuwpoppen tonen, terwijl de onderste venster scènes van het maken van sneeuwpoppen toont.

Wat Little Locksmith onderscheidt van andere speelgoed is de combinatie van cognitieve training en storytelling. Elk slot heeft een handvat met een schattige dierenvorm, dat overeenkomt met de vorm van de bijbehorende sleutel. De felle kleuren en het contrastrijke ontwerp trekken de aandacht van kinderen en stimuleren hun interesse. Bovendien biedt Little Locksmith verschillende cognitieve oefeningen, waardoor ouders kosten besparen op de aanschaf van meerdere speelgoedartikelen.

Naast de interactieve functies voor kinderen, biedt Little Locksmith ook mogelijkheden voor ouder-kind interactie. Ouders kunnen verschillende scènes weergeven door aan het scrollwiel in het onderste venster te draaien. Hierdoor kunnen ze hun kinderen begeleiden bij het vinden en identificeren van de aangewezen objecten in de scène. Daarnaast worden er vijf bijgevoegde prentenboeken meegeleverd, waaruit ouders verschillende interessante verhalen kunnen vertellen.

Little Locksmith is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerp van het slot maakt het mogelijk om het aan de muur te hangen, waardoor het perfect in het interieur past. Bovendien is het speelgoed gemakkelijk op te bergen, waardoor het een zorgeloze ervaring biedt voor gebruikers.

Dit innovatieve ontwerp is gerealiseerd door Qiongzhi Qian, Yibo Dai en Linling Shi. Het project werd voltooid in augustus 2021 in China. Het team heeft zich laten inspireren door de cognitieve wetenschap van kinderen en heeft uitdagingen op het gebied van creativiteit, techniek en onderzoek overwonnen om Little Locksmith tot leven te brengen.

Little Locksmith heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Iron A' Design Award in de categorie Toys, Games and Hobby Products Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Little Locksmith wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met zijn unieke kenmerken, educatieve waarde en aantrekkelijke ontwerp is Little Locksmith een geweldig speelgoed voor kinderen. Het biedt niet alleen plezier en vermaak, maar stimuleert ook de cognitieve ontwikkeling, verbeeldingskracht en manipulatieve vaardigheden van kinderen. Little Locksmith is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een educatief speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yibo Dai
Afbeeldingscredits: Yibo Dai
Projectteamleden: Qiongzhi Qian Yibo Dai Linling Shi
Projectnaam: Little Locksmith
Projectklant: Yibo Dai


Little Locksmith IMG #2
Little Locksmith IMG #3
Little Locksmith IMG #4
Little Locksmith IMG #5
Little Locksmith IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp