Tenki: Een Uniek Spel met Magnetische Aantrekkingskracht

Ontworpen door Linglin Liang

Inleiding:

Tenki is een innovatief spelsysteem dat kinderen op een toegankelijke manier kennis laat maken met digitale technologie. Dit unieke speelgoed maakt gebruik van magnetische aantrekkingskracht en eenvoudige geleiding om kinderen te betrekken bij de wereld van circuits en energieomzetting. Met Tenki kunnen kinderen op een speelse manier experimenteren en leren over elektriciteit.

Met de opkomst van digitale technologie hebben kinderen steeds vaker behoefte aan digitale speelgoed. Traditioneel digitaal speelgoed is echter vaak te complex voor jonge kinderen. Hierdoor missen ze de kans om op een geschikte manier kennis te maken met digitale technologie. Tenki is ontwikkeld om dit probleem op te lossen en kinderen op een laagdrempelige manier in contact te brengen met digitale technologie.

Tenki is een modulair speelsysteem dat bestaat uit verschillende bouwstenen en modules. Deze bouwstenen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld dankzij magnetische aantrekkingskracht. Elk blok bevat draden die intern met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige en intuïtieve manier schakelingen maken en experimenteren met energieomzetting.

De kracht van Tenki zit hem in de combinatie van educatie en speelplezier. Kinderen kunnen zelf kiezen welke bouwstenen ze willen gebruiken en welke schakelingen ze willen maken. Ze kunnen experimenteren met verschillende energiebronnen en energieverbruikers, en op die manier leren hoe energie wordt omgezet en gebruikt.

Tenki is niet alleen een leuk speelgoed, maar ook een waardevol educatief hulpmiddel. Het stimuleert kinderen om creatief te denken, problemen op te lossen en te experimenteren. Daarnaast biedt het een introductie tot de wereld van wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde (STEAM).

Met Tenki kunnen kinderen bijvoorbeeld een eenvoudige zoemer maken. Door aan de hendel van de handgenerator te draaien, wordt de zoemer van stroom voorzien en gaat deze geluid maken. Op deze manier leren kinderen spelenderwijs over energieomzetting en de werking van elektrische circuits.

Tenki is ontworpen met oog voor veiligheid en gebruiksgemak. Dankzij het gebruik van magnetische aantrekkingskracht zijn er geen blootliggende draden die voor gevaar kunnen zorgen. Kinderen kunnen veilig experimenteren en leren zonder risico op elektrische schokken.

Het Tenki-spelsysteem is ontwikkeld door Linglin Liang, een getalenteerde ontwerper die zich richt op het creëren van innovatieve en educatieve producten. Met Tenki heeft Liang een uniek speelgoed ontworpen dat kinderen inspireert en uitdaagt om op een speelse manier te leren over technologie en wetenschap.

Met zijn innovatieve ontwerp en educatieve waarde heeft Tenki de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Toys, Games and Hobby Products Design. Deze prestigieuze prijs erkent en beloont uitmuntendheid in design en benadrukt het belang van creativiteit en innovatie.

Tenki is niet alleen een speelgoed, maar ook een middel om kinderen te inspireren en hun interesse in technologie en wetenschap te stimuleren. Met dit unieke spelsysteem kunnen kinderen op een toegankelijke en leuke manier kennismaken met de wereld van digitale technologie en energieomzetting.

Ontdek Tenki en laat je kinderen spelenderwijs leren en experimenteren met elektriciteit en circuits. Het is een investering in hun toekomstige ontwikkeling en een bron van eindeloos speelplezier.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Linglin Liang
Afbeeldingscredits: Linglin Liang
Projectteamleden: Linglin Liang
Projectnaam: Tenki
Projectklant: Linglin Liang


Tenki IMG #2
Tenki IMG #3
Tenki IMG #4
Tenki IMG #5
Tenki IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp