Smart Box: Een Uniek Educatief Speelgoed voor Kinderen

Ontworpen door Peng Ren

Inleiding:

Smart Box is een modulair educatief speelgoed met een basis wiskunde-algoritme voor kinderen. Het combineert spelen en leren om kinderen actiever te maken in het absorberen van kennis en het stimuleren van hun creativiteit. In dit artikel zullen we de unieke eigenschappen, het ontwerp en de functionaliteit van Smart Box verkennen.

Smart Box is geïnspireerd op het gedrag van kinderen. Kinderen zijn bereid kennis op te nemen tijdens het spelen, maar saai onderwijs maakt het voor hen moeilijker en langzamer om te leren. In plaats van kennis opzettelijk in te prenten, maakt de combinatie van spelen en leren kinderen natuurlijker en actiever in het absorberen van kennis. Dit is een andere vorm van vroegkinderlijke verlichting!

Wat Smart Box onderscheidt van andere speelgoed is het modulaire ontwerp en het gebruik van NFC-technologie. Het speelgoed bestaat uit vier NFC-algoritmemodules, waaronder twee digitale modules, één algoritmemodule en één displaymodule. Wanneer een groep modules correct tegen elkaar wordt geplaatst, toont de displaymodule het antwoord van het bijbehorende algoritme en speelt het een geluidssignaal af. Gebruikers kunnen de moeilijkheidsgraad van het algoritme aanpassen door het aantal modules naar wens te verhogen of te verlagen.

De kern van de technologie achter Smart Box is het gebruik van NFC-technologie voor gegevensuitwisseling en berekeningen. Traditionele digitale displays en geluidshoorns worden gebruikt voor feedback aan de gebruiker. Het speelgoed is ontworpen met aandacht voor technische specificaties, zoals een productgrootte van 35 mm, een gewicht van 100 gram en een laag energieverbruik.

Smart Box is niet alleen een educatief speelgoed, maar ook een manier om kinderen te betrekken bij wiskunde en probleemoplossend denken. Door te spelen met de modulaire blokken kunnen kinderen hun creativiteit en logisch denken ontwikkelen. Het speelgoed stimuleert ook samenwerking en sociale interactie tussen kinderen.

De ontwikkeling van Smart Box begon in 2020 met het bedenken van ideeën en werd in 2021 verder ontwikkeld en geproduceerd in Shenzhen. Het ontwerpteam, onder leiding van Peng Ren, heeft uitdagingen overwonnen op het gebied van correcte inductie, uithoudingsvermogen en stroomvoorziening.

Smart Box heeft al erkenning gekregen voor zijn innovatieve ontwerp. Het ontving de Golden A' Design Award in 2021 in de categorie Toys, Games and Hobby Products. Deze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die uitblinken in hun ontwerp en een significante impact hebben op de wereld.

Met Smart Box kunnen kinderen spelenderwijs leren en hun creativiteit ontwikkelen. Het modulaire ontwerp en de NFC-technologie maken het mogelijk om wiskunde en probleemoplossend denken op een leuke en interactieve manier te verkennen. Smart Box is een waardevol educatief speelgoed dat kinderen helpt bij hun vroege ontwikkeling en hen voorbereidt op een succesvolle toekomst.

Image Credits: Appearance Patent: 202030742136.6

Intellectual Property Notice: Appearance Patent No: 202030742136.6

Awards and Accolades: Golden A' Design Award in de categorie Toys, Games and Hobby Products in 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Peng Ren
Afbeeldingscredits: Appearance Patent:202030742136.6
Projectteamleden: Chu Dongdong Nancy
Projectnaam: Smart Box
Projectklant: Peng Ren


Smart Box IMG #2
Smart Box IMG #3
Smart Box IMG #4
Smart Box IMG #5
Smart Box IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp