Tickless Run: Ultrasonische Tekenafweer voor Hardlopers

Bescherm jezelf tegen teken tijdens het hardlopen met Tickless Run

Als fervente hardloper wil je volop genieten van je passie in de buitenlucht, zonder je zorgen te maken over tekenbeten. Tickless Run biedt de ideale oplossing voor hardlopers die op zoek zijn naar een ultralichte, chemievrije innovatie tegen teken. Met zijn oplaadbare batterij zorgt dit revolutionaire product voor langdurige bescherming. Tickless Run werkt met behulp van ultrasone technologie en zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken verstoren en op afstand houden. Bovendien is het speciaal ontworpen voor hardlopers, met een stevige bevestiging en een nachtlichtfunctie om zichtbaar te blijven in het donker.

Tickless Run is ontwikkeld door ProtectOne Ltd en Remion Design Ltd, die al sinds 2010 op zoek zijn naar baanbrekende oplossingen om parasieten te bestrijden. Het doel van dit project is om een veilige omgeving te creëren voor zowel mensen als dieren door ziektes die door teken worden overgedragen te voorkomen. Met deze innovaties streven ze ernaar om verandering teweeg te brengen in de incidentie van parasitaire problemen. Tickless Run is het resultaat van deze inspanningen en biedt een betrouwbare en effectieve niet-giftige tekenafweer die ook milieuvriendelijk is.

De unieke eigenschappen van Tickless Run maken het de ideale metgezel voor hardlopers. Het apparaat is ultralicht en chemievrij, waardoor het comfortabel en veilig is om te dragen tijdens het hardlopen. Met zijn oplaadbare batterij biedt het langdurige bescherming zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. De ultrasone technologie verstoort teken en houdt ze op afstand, waardoor je kunt genieten van je hardloopsessies zonder de angst voor tekenbeten. Daarnaast is Tickless Run voorzien van een stevige bevestiging en een nachtlichtfunctie, zodat je ook in het donker zichtbaar blijft.

De afmetingen van Tickless Run zijn als volgt: breedte 22 mm, hoogte 38 mm. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk aan je schoenen kan worden bevestigd en niet in de weg zit tijdens het hardlopen. Met de bijgeleverde siliconen band kan Tickless Run eenvoudig aan je veters worden bevestigd en blijft het stevig op zijn plaats zitten. Het is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort, zodat je je volledig kunt concentreren op je hardloopprestaties.

Tickless Run is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past perfect bij je sportoutfit. Het is een combinatie van design en milieubewustzijn, waardoor het de perfecte keuze is voor hardlopers en actieve sporters die op zoek zijn naar bescherming tegen teken. Met zijn innovatieve technologie en gebruiksvriendelijkheid is Tickless Run een must-have accessoire voor iedereen die graag buiten sport.

Tickless Run is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling. Het project begon in april 2020 in Boedapest, Hongarije en werd in december 2020 afgerond. Het ontwerp is voortdurend verbeterd sinds de eerste prototype in 2018, totdat het zijn huidige vorm en kleur bereikte. Het team achter Tickless Run heeft uitgebreid marktonderzoek gedaan om te begrijpen wat hardlopers nodig hebben in een tekenafweermiddel. Het resultaat is een product dat niet alleen effectief is, maar ook voldoet aan de behoeften en wensen van hardlopers.

Tickless Run heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Safety Clothing and Personal Protective Equipment Design. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Tickless Run wordt geprezen om zijn integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld.

Met Tickless Run kunnen hardlopers vol vertrouwen genieten van hun favoriete activiteit in de buitenlucht, wetende dat ze beschermd zijn tegen tekenbeten. Dit ultrasonische tekenafweermiddel biedt een effectieve, chemievrije en milieuvriendelijke oplossing voor hardlopers die op zoek zijn naar gemoedsrust tijdens hun hardloopsessies. Investeer in Tickless Run en bescherm jezelf tegen teken, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je hardloopprestaties.

Image Credits: Image #1: Gergely Kiss, Tickless Run kleurvariaties, 2020 Image #2: Gergely Kiss, Tickless Run verpakkingsvariaties, 2020 Images #3: Gergely Kiss, Tickless Run lichtblauw, 2020 Images #4: Gergely Kiss, Tickless Run neon geel, 2020 Image #5: Gergely Kiss, Tickless Run lichtblauw vanuit verschillende hoeken, 2020 Video: Gemaakt door Umbrella Collective Ltd, Tickless Baby&Kid, Run Image video, 2020

Intellectual Property Notice: Alle rechten behoren toe aan ProtectOne Ltd, Tickless® merk, 2014

Met Tickless Run kunnen hardlopers vol vertrouwen genieten van hun favoriete activiteit in de buitenlucht, wetende dat ze beschermd zijn tegen tekenbeten. Dit ultrasonische tekenafweermiddel biedt een effectieve, chemievrije en milieuvriendelijke oplossing voor hardlopers die op zoek zijn naar gemoedsrust tijdens hun hardloopsessies. Investeer in Tickless Run en bescherm jezelf tegen teken, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je hardloopprestaties.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ProtectOne Ltd
Afbeeldingscredits: Image #1: Gergely Kiss, Tickless Run color variations, 2020 Image #2: Gergely Kiss, Tickless Run packaging variations, 2020 Images #3: Gergely Kiss, Tickless Run light blue, 2020 Images #4: Gergely Kiss, Tickless Run neon yellow, 2020 Image #5: Gergely Kiss, Tickless Run light blue from three directions, 2020 Video: Made by Umbrella Collective Ltd, Tickless Baby&Kid, Run Image video, 2020
Projectteamleden: Designer company is Remion Design Ltd. Project owner is ProtectOne Ltd.
Projectnaam: Tickless Run
Projectklant: ProtectOne Ltd


Tickless Run IMG #2
Tickless Run IMG #3
Tickless Run IMG #4
Tickless Run IMG #5
Tickless Run IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp