Gui Jiu Shi Jia: Een Harmonieuze Samensmelting van Vierkant en Rond

Een Unieke Verpakking voor Alcoholische Dranken

Inleiding

De Gui Jiu Shi Jia is een verfijnde en unieke verpakking voor alcoholische dranken die de rijke cultuur van Guijiu weerspiegelt. Ontworpen door Yunlin Dai en Weiliang Tao, combineert deze verpakking de principes van vierkantheid en rondheid om een diepere betekenis en filosofie over te brengen. Met zijn prachtige ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is de Gui Jiu Shi Jia een ware blikvanger.

De Gui Jiu Shi Jia is geïnspireerd op de Tao Te Ching, waarin wordt gezegd dat het hoogste goed lijkt op water, omdat water de tienduizend dingen ten goede komt zonder te streven. Het vestigt zich op plaatsen waar mensen zich van afkeren en is daarom vergelijkbaar met de Tao. Onder zijn inspiratie is de voorkant van de fles vierkant van vorm, maar vanuit het perspectief van bovenaf worden vierkantheid en rondheid harmonieus met elkaar gecombineerd. Vierkantheid staat voor het principe van het leven, of het vasthouden aan regels; rondheid verwijst naar de wijsheid van het leven, of het flexibel zijn in kwesties. Kortom, vierkantheid en rondheid zijn als het universum, hemel en aarde of het leven zelf, met een diepe filosofie en mysterie. Alleen door de wetten van alle dingen te begrijpen en te kennen, kan een perfect product worden gecreëerd.

Wat de Gui Jiu Shi Jia onderscheidt van andere verpakkingen is de reflectie van de "Gui" culturele systemen, die aansluit bij de "nobele" cultuur in patronen, vormen en kleuren. Het etiket van de fles is ontworpen met het meest representatieve "batik verwelkomende vogel" patroon in Guizhou, wat gastvrijheid symboliseert. De fles heeft een vierkante vorm met ronde elementen, wat overeenkomt met de innerlijke geest van de "Gui" cultuur. De unieke filosofie en kwaliteit van het product worden volledig gedemonstreerd.

De Gui Jiu Shi Jia is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en vakmanschap. De fles heeft een verhoogd gevoel van volume en is voorzien van een speciale coating. De verpakking is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een luxe uitstraling met zilverfolie en metalen elementen. Het geheel is afgewerkt met UV-printing, zeefdruk en foliedruk.

De interactie met de Gui Jiu Shi Jia is gebaseerd op geavanceerde anti-namaaktechnologie. De verpakking maakt gebruik van een viercodesysteem dat laag voor laag is opgebouwd. Deze anti-namaaktechnologie is gepatenteerd en biedt een krachtige bescherming tegen vervalsingen. Daarnaast straalt het hoogwaardige uiterlijk van het product en de diepgaande betekenis de status en smaak van de gebruikers uit.

De Gui Jiu Shi Jia is ontwikkeld in Nanjing, Jiangsu en het project duurde van november 2021 tot november 2022. Gedurende het ontwerpproces is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de regionale kenmerken, geschiedenis en cultuur van Guijiu. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp dat zowel de interne kwaliteit als de externe eigenschappen in balans brengt.

De Gui Jiu Shi Jia heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Gui Jiu Shi Jia wordt gerespecteerd vanwege de integratie van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met zijn harmonieuze samensmelting van vierkant en rond, weerspiegelt de Gui Jiu Shi Jia de diepe filosofie en cultuur van Guijiu. Deze unieke verpakking is een eerbetoon aan de rijke tradities en het vakmanschap van Guizhou en biedt een hoogwaardige ervaring voor liefhebbers van alcoholische dranken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wen Liu
Afbeeldingscredits: Wen Liu
Projectteamleden: Liandong Zhang、Huashuang Liu、Zhaoxin Zhu
Projectnaam: Gui Jiu Shi Jia
Projectklant: Wen Liu


Gui Jiu Shi Jia IMG #2
Gui Jiu Shi Jia IMG #3
Gui Jiu Shi Jia IMG #4
Gui Jiu Shi Jia IMG #5
Gui Jiu Shi Jia IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp