Verpakking Wink Lashes: Een Magische Transformatie

Een Uniek Ontwerp van Olga Takhtarova

De verpakking van Wink Lashes is geïnspireerd door de wens om een beetje magie toe te voegen. Het ontwerp is eenvoudig, duidelijk en aantrekkelijk, en communiceert het doel en de voordelen van het product.

Wink Lashes is een Duits merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige en professionele producten voor kunstmatige wimperverlenging. Het assortiment omvat onder andere Gel Remover, Primer, Glue Accelerator, Cream Remover, Glue Idol, Glue Obsidian, Glue Volumizer, Magnet Box, Box Mink Lashes, Box Silk Lashes, Easy Fan Lashes en Mini Kit.

De verpakking van Wink Lashes is gemaakt van karton, plastic en foliedruk. Het ontwerp maakt gebruik van een opvallend grafisch symbool - het "Oog". Dit gestileerde oogbeeld communiceert direct de essentie van het product - wimperverlenging - en voegt tegelijkertijd een gevoel van mysterie en magie toe.

Daarnaast zijn er specifieke grafische elementen ontwikkeld voor elke productlijn, die dienen als herkenningstool en differentiatie. Deze elementen dragen bij aan een consistente visuele uitstraling en vergroten de herkenbaarheid van het merk.

De verpakking maakt gebruik van donkergrijs, donker koraal en wit als primaire bedrijfskleuren. Deze kleuren benadrukken de grafische elementen, voegen elegantie toe en benadrukken de premium waarde van het product.

Het ontwerpproces van de Wink Lashes verpakking heeft geresulteerd in een design dat de waarde en uniciteit van het product laat zien, de belangrijkste kenmerken benadrukt en zorgt voor zichtbaarheid en memorabiliteit bij de consument.

Het ontwerp van Wink Lashes is bekroond met de Golden A' Design Award in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan buitengewone en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het is een eerbetoon aan producten en ideeën die kunst, wetenschap, design en technologie bevorderen en buitengewone excellentie belichamen, en een significante impact hebben op de wereld met hun wenselijke eigenschappen.

Met het unieke en aantrekkelijke ontwerp van de verpakking van Wink Lashes worden de voordelen van het merk op een professionele manier gepresenteerd. De grafische symbolen helpen de belangrijkste ideeën van het ontwerp - een magische transformatie - over te brengen. Het gebruik van kleur draagt bij aan een consistente uitstraling en effectieve communicatie met de klant. Het ontwikkelde ontwerp heeft het merkbewustzijn en de populariteit vergroot en het merk competitiever gemaakt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Olha Takhtarova
Afbeeldingscredits: Olha Takhtarova
Projectteamleden: Olha Takhtarova
Projectnaam: Wink Lashes
Projectklant: Olha Takhtarova


Wink Lashes IMG #2
Wink Lashes IMG #3
Wink Lashes IMG #4
Wink Lashes IMG #5
Wink Lashes IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp