Lay's 2021 Mood Match: Een Innovatieve Verpakking die Vreugde Brengt

Een Ontwerp van PepsiCo Design and Innovation

Inleiding:

Met zoveel uitdagingen in 2020, waaronder die veroorzaakt door de wereldwijde COVID-19-pandemie, wilde Lay's hun consumenten een korte pauze van de realiteit geven terwijl we hoopvol naar 2021 keken. Met Lay's 2021 Mood Match heeft het merk op een leuke en innovatieve manier een moment gecreëerd waarbij consumenten hun zilveren randje konden ontdekken, zich konden richten op de toekomst en een beetje vreugde konden omarmen terwijl ze vooruitkeken naar een nieuw jaar.

Body:

Bij het ontwerpen van hun eindejaars limited-edition verpakking voor een exclusieve social media weggeefactie, besloot Lay's vier ontwerpen te creëren die geïnspireerd waren op mood-ringen en verbonden waren met positieve herinneringen en emoties. Het doel was om een gevoel van energie op te wekken of een gevoel van comfort te bieden aan de fans van Lay's. Met dat in gedachten richtte Lay's 2021 Mood Match zich op smaken die dankbaarheid (Grilled Cheese + Tomato Soup), optimisme (Cappuccino), strijdlustigheid (Chili) of vrolijkheid (Salted Caramel) zouden inspireren.

Deze limited-edition verpakkingen zijn ontworpen om een emotionele connectie te creëren met de consumenten. Door de associatie met positieve emoties en herinneringen, hoopt Lay's dat de verpakkingen een gevoel van vreugde en optimisme zullen oproepen bij de consumenten. De mood-ring geïnspireerde ontwerpen zijn visueel aantrekkelijk en bieden een unieke ervaring voor de consumenten.

Conclusie:

Met Lay's 2021 Mood Match heeft PepsiCo Design and Innovation een innovatieve verpakking gecreëerd die vreugde en positiviteit brengt. Door de associatie met positieve emoties en herinneringen, bieden de mood-ring geïnspireerde ontwerpen een unieke ervaring voor de consumenten. Deze limited-edition verpakkingen zijn een geweldige manier voor Lay's om hun fans te betrekken en hen een moment van vreugde te bieden terwijl ze vooruitkijken naar een nieuw jaar.

Deze verpakking heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Iron A' Design Award in 2022. Deze award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van Lay's 2021 Mood Match wordt gewaardeerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Lay's 2021 Mood Match
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Lay's 2021 Mood Match IMG #2
Lay's 2021 Mood Match IMG #3
Lay's 2021 Mood Match IMG #4
Lay's 2021 Mood Match IMG #5
Lay's 2021 Mood Match IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp