Q Sky Pilates: Een Uniek Merkidentiteit Ontwerp

Een ontwerp van Yuanyuan Yang

Inleiding

Q Sky Pilates is een merk dat een gevoel van lichtheid, vrijheid en ontspanning uitstraalt. Het ontwerp is geïnspireerd door de combinatie van vliegende vogels en de eerste letter "Q" van het merk. Het resultaat is een grafisch beeld dat de essentie van het merk vastlegt zonder overmatig ontwerp. De algehele naam van het merk wordt weergegeven in een lettertype dat de sfeer van het merk weerspiegelt.

Q Sky Pilates is een uniek merkidentiteit ontwerp dat zich onderscheidt van andere ontwerpen. Het visuele beeld visualiseert de eerste letter "Q" in het Engels door middel van associatieve taal, zoals een vogel die vrij in de lucht vliegt. Dit sluit aan bij het aangename gevoel dat het merk Qingkong en Pilates willen overbrengen. Wanneer de letter "Q" afzonderlijk wordt gepresenteerd, vormt het een vliegende vogel. Wanneer de volledige merknaam wordt weergegeven, behoudt het lettertype een hoge mate van uniformiteit.

Het ontwerp van Q Sky Pilates wordt gerealiseerd met behulp van verschillende technologieën. Het wordt voornamelijk gebruikt in ruimteborden, sportkleding, waterbekers, lidmaatschapskaarten en andere dragers. De gebruikte technieken zijn voornamelijk digitale print, zeefdruk en borduurwerk. De grootte van het ontwerp varieert afhankelijk van de specifieke toepassing.

Het ontwerp van Q Sky Pilates heeft een sterke interactie met de omgeving. Het wordt voornamelijk tentoongesteld in fysieke ruimtes, waarbij kleur en verlichting een belangrijke rol spelen. Het ontwerp roept associaties op met de natuur en de lucht, wat bijdraagt aan de aangename sfeer die het merk wil creëren.

Het ontwerpproject van Q Sky Pilates begon in maart 2022 en de ruimte werd geïmporteerd in mei. De items werden geproduceerd in augustus en opende officieel op 1 oktober. Het ontwerp is gebaseerd op intuïtieve visuele effecten, waarbij mensen de industrie-attributen en een ontspannen sfeer waarnemen.

Het ontwerp van Q Sky Pilates kende enkele uitdagingen, met name de precisie van de kleur op verschillende dragers en het vakmanschap tijdens het toepassingsproces. Desondanks werden deze uitdagingen overwonnen en resulteerden ze in een succesvol ontwerp dat de essentie van het merk perfect weergeeft.

Het ontwerp van Q Sky Pilates is een winnaar van de prestigieuze A' Design Award. Het ontving de Iron A' Design Award in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. Deze award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Afbeelding Credits: Design, Feng Lei, 2022

Intellectueel Eigendom: Handelsmerkhouder: Q Sky

Het ontwerp van Q Sky Pilates is een uniek en opvallend merkidentiteit ontwerp dat de essentie van het merk perfect weergeeft. Met zijn associatieve beeld van een vliegende vogel en de letter "Q" weet het ontwerp de aandacht te trekken en een gevoel van lichtheid en vrijheid over te brengen. Het gebruik van verschillende technologieën en de aandacht voor detail maken dit ontwerp een ware blikvanger. Het is dan ook geen verrassing dat het ontwerp de Iron A' Design Award heeft gewonnen, een erkenning voor zijn uitstekende ontwerp en innovatie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yang Yuanyuan
Afbeeldingscredits: Design,Feng Lei,2022
Projectteamleden: Yang Yuanyuan
Projectnaam: Q Sky
Projectklant: Yang Yuanyuan


Q Sky IMG #2
Q Sky IMG #3
Q Sky IMG #4
Q Sky IMG #5
Q Sky IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp