Giverny Garden: Verfijnde Verpakking voor Handcrème

Een Meesterwerk van Huizi Tian

Inleiding

Giverny Garden is een prachtig ontworpen verpakking voor handcrème, gemaakt door de getalenteerde ontwerper Huizi Tian. Geïnspireerd door de mysterieuze planten waaruit de essentiële oliën van het product zijn geëxtraheerd, bevat het ontwerp een overvloed aan plantenelementen zoals rozen, madeliefjes, bamboe en cipressen. Dit geeft de verpakking een natuurlijke en pure uitstraling. Met een elegante schreefletter en donkere kleuren creëert het ontwerp een mysterieuze Franse sfeer en versterkt het de visuele toon van aromatherapieproducten.

Unieke Eigenschappen

Giverny Garden onderscheidt zich van andere verpakkingen door zijn unieke kenmerken en sterke punten. Het is specifiek ontworpen voor drie verschillende handcrèmes met verschillende effecten en geuren. Het richt zich op vrouwen tussen de 25 en 35 jaar oud met een zekere koopkracht. Het ontwerp is gericht op het creëren van een visuele schoonheid die consumenten aanspreekt en voegt een gevoel van ceremonie toe aan de producten.

Technologie en Specificaties

Giverny Garden maakt gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om het ontwerp tot leven te brengen. De cadeauverpakking heeft een hemel-en-aarde omslagdoos, die een gevoel van ceremonie toevoegt aan de openingsmethode en de kwaliteit benadrukt. De verpakking is gedrukt op wit karton en voorzien van een aanraakverf om de textuur te versterken. De kleine doos maakt gebruik van de foliedruktechniek om de ontwerptextuur te verhogen. De producten zelf zijn verpakt in aluminium tubes en bedrukt met spotkleuren om de kwaliteit en kleurconsistentie van de inkt te waarborgen. De specificaties van de verpakking zijn als volgt: cadeauverpakking: breedte 276 mm x diepte 245 mm x hoogte 54 mm, eenvoudige doos: breedte 44,25 mm x diepte 130 mm x hoogte 53 mm.

Ontwerper en Tijdlijn

Huizi Tian heeft dit project gelanceerd in Hangzhou, China in november 2021 en het voltooid in januari 2022. Als ontwerper heeft ze uitgebreid onderzoek gedaan naar de opkomst van Chinese cosmetica- en aromatherapie-merken en de hoge eisen die worden gesteld aan de visuele presentatie van producten. Met Giverny Garden heeft ze een elegant en natuurlijk ontwerp gecreëerd dat consumenten aanspreekt.

Conclusie

Giverny Garden is een meesterwerk van Huizi Tian, dat de perfecte balans vindt tussen schoonheid, functionaliteit en kwaliteit. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail is het een verpakking die consumenten aanspreekt en een gevoel van ceremonie toevoegt aan het gebruik van handcrème. Het is een ware blikvanger in de wereld van verpakkingsontwerp en verdient de erkenning die het heeft ontvangen, waaronder de Bronze A' Design Award in 2023.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Huizi Tian
Afbeeldingscredits: Huizi Tian
Projectteamleden: Huizi Tian
Projectnaam: Givenery Garden
Projectklant: Huizi Tian


Givenery Garden IMG #2
Givenery Garden IMG #3
Givenery Garden IMG #4
Givenery Garden IMG #5
Givenery Garden IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp