Veelzijdig en Praktisch: De 3-in-1 Kinderjas van Yubao Jia en Yaoyao Wang

Een must-have voor elke kindergarderobe

Met de herfst voor de deur is het tijd om te investeren in een jas die zich aanpast aan verschillende weersomstandigheden en gelegenheden. De 3-in-1 kinderjas, ontworpen door Yubao Jia en Yaoyao Wang, is een veelzijdig en praktisch kledingstuk dat niet mag ontbreken in de kast van elk kind. Deze jas kan gedragen worden als een windbreaker met capuchon, een comfortabele cardigan of een warme bodywarmer met opstaande kraag. Met zeven verschillende draagmogelijkheden zal uw kind nooit uitgekeken raken op zijn of haar outfitkeuzes. Gemaakt van een vierseizoenen spinnende filmstof, is deze jas niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De waterdichte en vlekbestendige eigenschappen zorgen ervoor dat uw kind altijd droog en schoon blijft, wat er ook gebeurt.

Deze innovatieve 3-in-1 kinderjas is gemaakt van een speciale vierseizoenen spinnende filmstof die waterdicht, oliebestendig en vlekbestendig is. Dit zorgt voor comfortabel dragen en gemakkelijk onderhoud. De jas is ontworpen om gebruikers zelfverzekerd om te laten gaan met onvoorspelbare omgevingsveranderingen en biedt een uitstekende draagervaring. De jas is geoptimaliseerd voor winddichte en waterdichte ademend vermogen, met een waterdichtheidsniveau van 4 en een penetratiesnelheid van minder dan 50 mm/s. Daarnaast heeft de jas een vochtdoorlatendheid van meer dan 3000 mm/s, waardoor hij zeer ademend is. Deze combinatie van eigenschappen maakt de jas super waterdicht, duurzaam en winddicht, terwijl hij toch zijn dikte en warmte behoudt. Investeer in een product dat is ontworpen om op het hoogste niveau te presteren. Met zijn geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen voldoet deze jas zeker aan uw behoeften voor elk buitenavontuur.

Deze veelzijdige kinderjas is perfect voor degenen die er fashionable uit willen zien zonder in te leveren op functionaliteit. Het kan worden aangepast aan elke situatie, waardoor uw kind de vrijheid heeft om zijn of haar unieke stijl uit te drukken. Of het nu gaat om een koele herfstdag of een koude winter, uw kind kan de jas naar wens combineren, ongeacht het weer. Het is modieus zonder stijf te zijn en biedt een hoogwaardige draagervaring tegen een betaalbare prijs.

Deze jas is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van gerecycled polyester garen dat is verkregen uit oude kleding gemaakt van plastic flessen. Dit proces vermindert niet alleen afval, maar produceert ook een hoogwaardige vezel die zowel winddicht als vochtbestendig is. Dit maakt het materiaal perfect voor de vroege herfst en late lente, wanneer de noordelijke wind en zand bijzonder sterk kunnen zijn. Door te investeren in deze jas maakt u niet alleen een stijlvolle en functionele keuze, maar draagt u ook bij aan een positieve impact op het milieu.

Deze 3-in-1 kinderjas is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Het ergonomische ontwerp met 3D-body-fit snit volgt de lichaamscurve en zorgt voor een comfortabele en stijlvolle pasvorm. De jas heeft een 45° schouderontwerp dat zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast is de jas voorzien van naadloze velvet-locking technologie, waardoor hij lichtgewicht en donsdicht is. De hoogwaardige naalden en precieze naaitechnieken zorgen ervoor dat er geen grote hoeveelheden naaldgaten zichtbaar zijn.

Deze 3-in-1 kinderjas is niet alleen een praktische en stijlvolle keuze, maar ook een verantwoorde keuze. Het productieproces voldoet aan de internationale GRS (Global Recycled Standard) en draagt bij aan het verminderen van verschillende gevaren die door de productie worden veroorzaakt. Daarnaast bevordert het gebruik van gerecyclede kleding voor het maken van hoogwaardige vezels het recyclen en het verstandig gebruik van hulpbronnen, vermindert het milieuvervuiling en stimuleert het de ontwikkeling van de kledingindustrie.

De 3-in-1 kinderjas van Yubao Jia en Yaoyao Wang is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Baby, Kids en Children's Products Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, technische kenmerken en artistiek vakmanschap. De jas is geprezen om zijn sterke technische eigenschappen en prachtige artistieke vaardigheden, en biedt een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en positieve emoties.

Investeer in de veelzijdige en praktische 3-in-1 kinderjas van Yubao Jia en Yaoyao Wang en geef uw kind de vrijheid om te spelen, te ontdekken en er altijd stijlvol uit te zien, ongeacht het weer!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ZHE JIANG SEMIR GARMENT CO.LTD
Afbeeldingscredits: All images are copyrighted by the company - Zhejiang Semir Garment Co., Ltd.
Projectteamleden: Yubao Jia, Yaoyao Wang
Projectnaam: Down Jackets
Projectklant: ZHE JIANG SEMIR GARMENT CO.LTD


Down Jackets IMG #2
Down Jackets IMG #3
Down Jackets IMG #4
Down Jackets IMG #5
Down Jackets IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp