Revolutionaire Kinderjas Wint Prestigieuze Prijs

Groeiende Schelp: Innovatieve Down Jacket voor Kinderen

De 'Growing Shell Down Jacket', een baanbrekend ontwerp van Li Cheng, Yan Wang en Suwan Yuan, is bekroond met de Bronzen A' Design Award in de categorie Baby-, Kinder- en Kinderproducten van 2024.

Deze kinderjas, ontstaan uit de visie om kinderen tijdens hun groei te beschermen, onderscheidt zich door het gebruik van een gepatenteerd patroon dat aansluit bij de menselijke mechanica en lichtgewicht materialen voor een comfortabele en lichte draagervaring. De jas combineert een professionele hardshell met een warme, maar lichte donsvulling, waardoor het zowel in het dagelijks leven als bij buitenactiviteiten gedragen kan worden. Dit maakt de jas economisch en praktisch, aangezien hij geheel of gedeeltelijk gedragen kan worden, afhankelijk van de temperatuur en het seizoen.

Wat deze down jacket uniek maakt, is het specifieke ontwerp voor kinderen om hun buitenactiviteiten te vergemakkelijken. Gemaakt van hoogwaardige waterdichte en vocht doorlatende stoffen, biedt deze jas met ademend systeem zonale warmte. Gecombineerd met een ergonomisch ontwerp is deze jas de perfecte partner voor kinderen die buitensporten beoefenen.

De buitenlaag is vervaardigd uit een ultralichte waterdichte en vocht doorlatende membraan met uitstekende waterbestendigheid (niveau 4) en een vocht doorlaatbaarheid van 8000g/(m2.24u). Samen met de 20D visgraat gaas is het zeer waterbestendig en 10% lichter dan vergelijkbare producten, waardoor het gemakkelijker is om diverse buitenomstandigheden aan te kunnen. De voering bestaat uit 20D lichtgewicht recyclebaar polyester en 800+FP hoog pluizig ganzendons, gecertificeerd door RDS, wat het gewicht met 5% vermindert terwijl de warmte behouden blijft.

Deze 3-in-1 kinderjas bestaat uit een buitenste hardshell en een binnenste donsgehalte, waardoor een vrije combinatie mogelijk is om aan verschillende behoeften te voldoen. Indien volledig gedragen, vormen de rits onder de buitenmouw en het gebreide materiaal onder de binnenmouw een ademend systeem, waardoor de huid van kinderen kan ademen door de rits te openen en ze droog te houden tijdens het sporten. Met 3D reflecterende stof is deze jas kinderlijk en veilig, en voldoet aan de voorkeuren van kinderen.

De ontwerpers hebben zich gericht op het creëren van een multifunctionele kinderjas die geschikt is voor diverse scenario's en verschillende seizoenen. Door gebruik te maken van lichtgewicht, huidvriendelijke, comfortabele en waterdichte materialen, verfijnd vakmanschap, slimme structurele ontwerpen en een stijlvolle en kinderlijke uitstraling, biedt deze jas bescherming in meerdere scènes en belichaamt hij het ontwerpconcept dat gericht is op de groei van kinderen.

De binnenlaag van deze jas maakt gebruik van een zonale vulling structureel ontwerp om zonale warmte te garanderen, wat zorgt voor comfortabel dragen terwijl het warm blijft tijdens het sporten. Dankzij de lichtgewicht materialen en vakmanschap is deze jas 15% lichter dan concurrerende producten, waardoor kinderen vrij kunnen bewegen en genieten van sporten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ZHE JIANG SEMIR GARMENT CO.,LTD.
Afbeeldingscredits: ZHE JIANG SEMIR GARMENT CO.,LTD.
Projectteamleden: Li Cheng, Yan Wang, Suwan Yuan
Projectnaam: Growing Shell Down Jacket
Projectklant: Zhe Jiang Semir Garment Co.,Ltd.


Growing Shell Down Jacket IMG #2
Growing Shell Down Jacket IMG #3
Growing Shell Down Jacket IMG #4
Growing Shell Down Jacket IMG #5
Growing Shell Down Jacket IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp