Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd presenteert de slimme multifunctionele wieg

Een innovatieve en handige oplossing voor ouders en baby's

Met de slimme multifunctionele wieg van Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd kunnen ouders hun baby's comfortabel houden en tegelijkertijd genieten van het gemak van moderne technologie. Deze wieg combineert functionaliteit, draagbaarheid en intelligentie om een ​​veilige en comfortabele slaapomgeving te bieden voor baby's, terwijl het ouders helpt bij het vereenvoudigen van de dagelijkse verzorging.

De inspiratie voor deze innovatieve wieg kwam voort uit het verlangen om ouders een betere ervaring te bieden bij het verzorgen van hun baby's. Het ontwerpteam van Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd heeft elk aspect van de wieg zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. De wieg is voorzien van een opvouwbaar ontwerp, waardoor ouders het gemakkelijk kunnen opbergen en meenemen wanneer ze onderweg zijn.

Wat deze wieg echt uniek maakt, is het geïntegreerde LED-touchscreen. Dit scherm biedt ouders een scala aan informatie, zoals tijd, temperatuur en vochtigheid. Het ondersteunt ook Bluetooth-connectiviteit, zodat ouders muziek kunnen afspelen vanaf hun telefoon en verbinding kunnen maken met andere apparaten. Dit stelt ouders in staat om een ​​rustgevende en stimulerende omgeving voor hun baby's te creëren, zelfs als ze niet in de buurt zijn.

Een ander opvallend kenmerk van deze wieg is het gebruik van hoogwaardige materialen. De wieg is gemaakt van een aluminiumlegering voor de poten, dik ABS voor de buitenkant van de poten, nylon gaas en antibacteriële stof voor het bed. Deze materialen zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een veilige en comfortabele slaapomgeving voor baby's.

De slimme multifunctionele wieg van Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met slechts één knop kunnen ouders de wieg eenvoudig in- en uitklappen, zelfs terwijl ze hun baby in hun armen hebben. Dit maakt het installatieproces snel en gemakkelijk, waardoor ouders meer tijd kunnen besteden aan het genieten van kostbare momenten met hun kleintje.

Deze wieg is ontwikkeld in Hangzhou en werd gelanceerd in januari 2023. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van ouders en baby's om ervoor te zorgen dat de wieg aan alle vereisten voldoet. Het innovatieve ontwerp en de functionaliteit van de wieg zijn erkend met de Bronze A' Design Award in de categorie Baby, Kids en Children's Products Design.

Met de slimme multifunctionele wieg van Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd hebben ouders nu een handige en stijlvolle oplossing voor de verzorging van hun baby's. Deze wieg combineert functionaliteit, draagbaarheid en intelligentie op een unieke manier, waardoor ouders en baby's kunnen genieten van een comfortabele en zorgeloze slaapervaring. Het is een ware gamechanger voor moderne ouders die het beste willen voor hun kleintjes.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd
Projectnaam: B10210
Projectklant: Hangzhou Tongji Technology Co., Ltd


B10210 IMG #2
B10210 IMG #3
B10210 IMG #4
B10210 IMG #5
B10210 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp