Kango Dad Funtrip V141: Een Veilige en Handige Autostoel voor Kinderen van Alle Leeftijden

Een Innovatief Ontwerp van het Baby First Design Team

Traditionele autostoelen voor kinderen zijn vaak alleen geschikt voor één leeftijdsfase, waardoor ze onnodig veel sociale middelen verspillen. Bovendien kan het ongemak van het draaien leiden tot verkeerde handelingen. Het Baby First Design Team heeft zich laten inspireren door de ronde en simpele vorm van een eierschaal en heeft deze vertaald naar de Kango Dad Funtrip V141 autostoel. Dit ontwerp maakt installatie en rotatie eenvoudig en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, wat staat voor de zorgzame en omhullende zorg die moeders bieden aan pasgeborenen.

De Kango Dad Funtrip V141 autostoel is een veilige autostoel met 3 installatietypes, geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De continue 360 graden rotatie maakt eenvoudige en veilige installatie en gebruik mogelijk voor ouders. Met één hand kunnen de helling en rotatie van de stoel worden aangepast, wat zeer handig is. De speciale ergonomische kussen ondersteunt de wervelkolom van baby's en de dubbele schaalstructuur vermindert effectief letsel tijdens een botsing. Bovendien heeft dit product de 3C-certificering van China en de nieuwste ECE R129 doorstaan.

De eierschaalvormige behuizing en belangrijke onderdelen van de autostoel worden gevormd door eenmalig spuitgieten, met een interne dubbele schaal gevormd door blaasvormen en aangevuld met een hoogwaardige stalen structuur voor anti-botsing, hitte- en drukbestendigheid. Samen met hoogwaardige energieabsorberende materialen zoals HDPE, PP en PA, zorgt het hoogwaardige, langzaam terugverende schuimkussen voor de bescherming van het hoofd en vermindert het de schade aan het kind tijdens een botsing.

De afmetingen van de Kango Dad Funtrip V141 autostoel zijn 460mm x 670mm x 555mm.

Belangrijke tags voor dit ontwerp zijn onder andere: kinderveiligheidsautostoel, draaibare autostoel voor baby's van alle leeftijden, eenvoudig in gebruik, 360 graden rotatie, bediening met één hand, veilig en comfortabel.

Het Baby First Research and Development Department heeft samengewerkt aan dit ontwerp.

De Kango Dad Funtrip V141 autostoel heeft een eenvoudige eierschaalvorm en krachtige functies. Het installeren ervan is gemakkelijk en voorkomt verkeerd gebruik. De dubbele schaalstructuur en materialen verminderen effectief letsel tijdens een botsing. De 360 graden rotatieaanpassing is eenvoudig en veilig. De helling en rotatie van de stoel kunnen met één hand worden aangepast, wat zeer handig is voor ouders om hun baby op te pakken. De elegante eierschaalvorm staat symbool voor de volledige zorg voor de kleintjes. Het ademende en sneldrogende materiaal zorgt voor comfort en koelte voor baby's.

De Kango Dad Funtrip V141 autostoel is ontwikkeld in Ningbo, China, en werd gelanceerd in augustus 2021. Het project begon in juni 2020 en werd in augustus 2021 voltooid.

Na een diepgaand onderzoek onder gezinnen met kinderen en autostoelen op de markt, ontdekte het team dat de meeste traditionele autostoelen te ingewikkeld zijn om te installeren en dat het grootste probleem de onhandigheid is bij het gebruik en installeren, vooral voor ouders die een baby vasthouden. Steeds meer ouders willen een autostoel die gemakkelijk te gebruiken en snel te installeren is.

De grootste uitdaging bij het ontwerp van de Kango Dad Funtrip V141 autostoel was om deze geschikt te maken voor kinderen vanaf de geboorte tot 12 jaar, terwijl de veiligheid in alle stadia gewaarborgd bleef en de certificeringsnormen van China en Europa werden nageleefd. De tweede uitdaging was om de verstelling en 360 graden rotatie met één hand en één knop te bedienen, zodat het gemakkelijk te gebruiken is voor ouders. Uiteindelijk hebben we deze uitdaging weten te overwinnen en een eenvoudig en gebruiksvriendelijk product ontworpen, waarvoor we een patent hebben aangevraagd en verkregen van de innovatieorganisatie.

De Kango Dad Funtrip V141 autostoel is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Baby, Kids en Children's Products Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in creativiteit en professionaliteit. Het ontwerp is technisch hoogstaand en toont een opmerkelijk niveau van excellentie en innovatie. Het roept positieve gevoelens op en wekt verwondering en bewondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Projectteamleden: Baby First Research and Development Department
Projectnaam: Kango Dad Funtrip V141
Projectklant: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd


Kango Dad Funtrip V141 IMG #2
Kango Dad Funtrip V141 IMG #3
Kango Dad Funtrip V141 IMG #4
Kango Dad Funtrip V141 IMG #5
Kango Dad Funtrip V141 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp