Slaapverwekkende Draak: Een Unieke Projectie Verhaalmachine voor Kinderen

Een Ontwerp van Hongkun Cha, Mengyao Li en Jingyuan Li

Deze slaapverwekkende draak is een unieke projectie verhaalmachine die speciaal is ontworpen voor kinderen van 2-6 jaar oud. Het ontwerp is geïnspireerd op dinosaurussen en heeft een speelse en schattige uitstraling. De ronde geometrische vorm geeft het product een vriendelijke uitstraling. Met verschillende thematische verhaalkaarten worden geluid en beeld gesynchroniseerd om de interesse en concentratie van kinderen te vergroten. Natuurlijke en rustgevende slaapmuziek kan baby's helpen hun angst voor de nacht te overwinnen en vredig in slaap te vallen. De nachtlampfunctie met zacht licht zorgt ervoor dat baby's zich veiliger voelen.

Deze slaapverwekkende draak heeft vier functies: "verhaalmachine, projector, slaapmuziek en nachtlamp", waardoor het een perfecte combinatie van vier-in-één is. Door het gehoor, het zicht en de tastzin te combineren, creëert het een multidimensionale ervaring. Het bevordert de concentratie en waarneming van kinderen en verlicht ouders in zekere mate.

Het product is gemaakt van ABS-kunststof en siliconen. Het maakt gebruik van RBG fotosensorentechnologie om audio- en videosynchronisatie mogelijk te maken. De IC-fysieke sensoren zorgen voor automatische schermwisseling.

De afmetingen van de slaapverwekkende draak zijn 118*141*164 mm en het gewicht is 0,75 kg.

Dit ontwerp is geschikt voor kinderen van 0-6 jaar oud. Het combineert de functies van een verhaalmachine, projector, nachtlamp en slaapmuziek. Door het gehoor, het zicht en de tastzin te combineren, creëert het een multidimensionale ervaring. De vorm en afbeelding van de projectie verhaalmachine zijn geïnspireerd op dinosaurussen, waardoor het ontwerp schattig en speels is. De ronde geometrische vormgeving geeft het product een warme uitstraling. Plaats de verhaalkaarten en geniet van een sprookjesachtige slaapomgeving, terwijl het kind rustig in slaap valt en ouders een uur voor het slapengaan vrijmaakt.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Baby, Kids and Children's Products Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hongkun Cha
Afbeeldingscredits: Hongkun Cha
Projectteamleden: Hongkun Cha Mengyao Li Jingyuan Li
Projectnaam: Sleeping Dragon
Projectklant: Hongkun Cha


Sleeping Dragon IMG #2
Sleeping Dragon IMG #3
Sleeping Dragon IMG #4
Sleeping Dragon IMG #5
Sleeping Dragon IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp