Chandelier Type Range Hood: Een Unieke Samensmelting van Functionaliteit en Design

Een Innovatief Ontwerp van Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.

Inleiding:

De Chandelier Type Range Hood, ontworpen door Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd., is een revolutionair keukenapparaat dat functionaliteit en design naadloos combineert. Geïnspireerd door traditionele industriële afzuigkappen en omgekeerde wijnglazen, voldoet dit multifunctionele product aan de behoeften van moderne gebruikers en minimaliseert het het aantal apparaten dat gebruikers moeten aanschaffen, waardoor de algehele sfeer in de keuken en het huis wordt verbeterd.

De Chandelier Type Range Hood is een uniek product dat koken en verlichting combineert. Het is ontworpen om een flexibel en multifunctioneel apparaat te zijn voor het zuiveren van kookdampen. Met functies zoals dampzuivering, luchtfiltratie, entertainment, sfeerverlichting en muziek, voldoet dit product aan diverse behoeften. De lichte uitstraling met transparant materiaal en glanzende afwerking kan zich flexibel aanpassen aan verschillende keukenstijlen.

De Chandelier Type Range Hood is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. De buitenste glazen kap is gemaakt van glas, terwijl de lampenkap is vervaardigd door middel van rotatiegieten. De inlaat van de motor is geproduceerd met behulp van spuitgiettechnologie en het bedieningspaneel van gehard glas is voorzien van een zeefdruk.

Als intelligent keukenapparaat kan de Chandelier Type Range Hood worden bediend met behulp van een app, gebaren en stemcommando's. De functies, zoals het afzuigen van kookdampen, luchtreiniging, sfeerverlichting en luidsprekers, kunnen intelligent worden gecontroleerd. De basisstructuur is verborgen in het product en wanneer de gebruiker kookt en olie rookt, schakelt het product automatisch over naar de modus voor het zuiveren van kookdampen. Het interne actieve koolstoffilter kan eenvoudig worden vervangen en absorbeert dampen en geuren in de lucht.

Het ontwerp van de Chandelier Type Range Hood werd gerealiseerd in het Tianmei Electric R&D Center in Zhongshan, Guangdong Province, in februari 2022 en werd gelanceerd in China in juni 2022. Het project werd uitgevoerd door het ontwerpteam bestaande uit Guangming Fang en Xiaolong Shen.

De ontwikkeling van de Chandelier Type Range Hood was gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Met de opkomst van de Gen Z-gebruikers als belangrijkste gebruikers van keukens, is er een groeiende vraag naar keukenapparatuur met niet alleen uitstekende functionaliteit, maar ook een modieuze uitstraling en gebruiksvriendelijke ervaring. De meeste afzuigkappen op de markt hebben echter een logge en industriële uitstraling, wat niet aansluit bij de voorkeur van Gen Z-gebruikers. Het doel van dit product was om de traditionele industriële stijl te doorbreken en de menselijke interactie-ervaring te verbeteren.

Het ontwerpproces van de Chandelier Type Range Hood bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het was een uitdaging om de functies en esthetische kenmerken in balans te brengen en tegelijkertijd diverse functies te integreren en ervoor te zorgen dat elke functie optimaal werd benut. Het algehele ontwerp van de wijnglasvorm zorgt voor een redelijke rangschikking van de verschillende functies en verbergt de functionele modules om een vloeiend en compleet visueel effect te creëren dat past bij diverse moderne decoratiestijlen.

De Chandelier Type Range Hood is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het innovatieve ontwerp, geïnspireerd door omgekeerde wijnglazen en matglazen kandelaars, voegt romantiek toe aan het alledaagse keukenscenario van de gebruiker. De Bluetooth-luidspreker en het sfeervolle licht verbinden alledaagse keukenscènes met romantiek en ontspanning. Het gebruiksvriendelijke ontwerp spreekt vooral jonge gebruikers aan en vergroot de verkoop, waardoor de merkbekendheid binnen de doelgroep wordt versterkt.

De Chandelier Type Range Hood heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Home Appliances Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, professionaliteit en innovatie. Het ontwerp van de Chandelier Type Range Hood illustreert uitstekende expertise en innovatie en wordt bewonderd om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden. Het ontwerp straalt een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid uit en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.
Projectteamleden: Guangming Fang Xiaolong Shen
Projectnaam: Chandelier Type
Projectklant: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.


Chandelier Type IMG #2
Chandelier Type IMG #3
Chandelier Type IMG #4
Chandelier Type IMG #5
Chandelier Type IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp