Konka onthult de A6Plus: Een Meesterwerk van Technologie en Design

Een TV die de grenzen van thuisentertainment verlegt

Met de ontwikkeling van de tijd hebben gezinnen een hogere behoefte aan audio- en video-entertainment. De A6Plus van Konka is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen. Met zijn 21:9 bioscoopbeeldverhouding kan deze televisie beter voldoen aan de kijkbehoeften van het hele gezin. Het ontwerp van de plankbasis breidt de opslagfunctie van de TV uit, waardoor de afstandsbediening, 3D-brillen, audio en andere gerelateerde items beter kunnen worden geplaatst en opgeborgen.

De A6Plus van Konka is een meesterwerk van technologie en design. Met zijn unieke eigenschappen en sterke punten onderscheidt deze televisie zich van andere modellen op de markt. Het biedt een thuisbioscoopervaring met zijn MiniLED-technologie en 21:9 ultrabrede beeldverhouding. Daarnaast zorgt de transparante plank voor extra functionaliteit en benadrukt het de esthetiek van het product.

Het frame van de A6Plus is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering, wat zorgt voor een stevige en lichte constructie. De gebogen metalen frame aan drie zijden zorgt voor een consistente uitstraling van het gehele apparaat. De achterkant is gemaakt van een geborstelde metalen plaat, wat zorgt voor een eenvoudig en verfijnd ontwerp. De transparante acryl en diep donkergrijze aluminium voet combineren op harmonieuze wijze de kracht van metaal met hoogwaardige details.

De A6Plus heeft indrukwekkende specificaties. Met een afmeting van 1673,80 mm x 2021,2 mm x 564 mm biedt deze televisie een groots kijkoppervlak. Het 8K-scherm bereikt een helderheid van 1000 nits, waardoor de beelden tot leven komen met levendige kleuren en details.

De A6Plus is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een esthetisch meesterwerk. Met zijn slanke en minimalistische ontwerp zorgt hij voor een meeslepende kijkervaring. De MiniLED-technologie zorgt voor een efficiënter en energiezuiniger gebruik, terwijl de hardware en software zorgen voor een snelle en stabiele werking. Daarnaast is deze TV uitgerust met een 3D-camera met AI-liftfunctie, waarmee de camera kan worden opgeheven wanneer deze in gebruik is en verborgen kan worden wanneer deze niet wordt gebruikt, wat zorgt voor privacybescherming.

Het ontwikkelingsproces van de A6Plus vond plaats in Shenzhen en duurde van maart 2022 tot december 2022. Gedurende deze tijd werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften en verwachtingen van gebruikers. Het resultaat is een televisie die niet alleen voldoet aan de eisen van een hoogwaardige kijkervaring, maar ook aan de esthetische en functionele behoeften van een moderne woning.

De A6Plus van Konka heeft al veel lof ontvangen. Het ontwerp werd bekroond met de Platinum A' Design Award in de categorie Home Appliances Design. Deze prestigieuze prijs erkent uitzonderlijke ontwerpen die getuigen van professionaliteit, genialiteit en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De A6Plus is een voorbeeld van tijdloze esthetiek, geavanceerde technologie en innovatief design.

Met de A6Plus heeft Konka een nieuwe standaard gezet voor thuisentertainment. Deze televisie combineert geavanceerde technologie met een verfijnd en functioneel ontwerp. Of je nu geniet van een filmavond met het gezin of je favoriete serie binge-watcht, de A6Plus biedt een meeslepende kijkervaring die je niet snel zult vergeten.

Beeldcredits: Copyright 1980-2021 KONKA


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Konka Industrial Design Team
Afbeeldingscredits: PATENTS/COPYRIGHTS: Copyright 1980-2021 KONKA.
Projectteamleden: ID Designer: Liu Zijing ID Designer: XU Wenfang Creative Director: Xiaozhen Chen
Projectnaam: A6Plus
Projectklant: Konka Industrial Design Team


A6Plus IMG #2
A6Plus IMG #3
A6Plus IMG #4
A6Plus IMG #5
A6Plus IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp