Kleine Paddenstoel Elektrische Muggenwerende Middel: Een Charmante en Effectieve Oplossing

Een Innovatief Ontwerp van Zhang Li

Deze kleine paddenstoel elektrische muggenwerende middel is geïnspireerd door de paddenstoelen die stil groeien in de hoek van het bos. Het biedt gebruikers bescherming tegen muggen en voegt plezier en warmte toe aan hun dagelijks leven. Het apparaat heeft niet alleen een timerfunctie, maar ook een sfeervol nachtlampje. Het vereist geen extra energie, behalve een paar lichtparels.

Dit plug-in elektrische muggenwerende middel is geïnspireerd op de vorm van een kleine paddenstoel. Het biedt uitstekende bescherming tegen muggen en zorgt 's nachts voor verlichting en een romantische sfeer. Het apparaat is uitgerust met een eenmalige timer en een herhaalde timer, zonder extra middelen te verbruiken. Dankzij deze functies kan het apparaat worden aangepast aan de behoeften en routines van gebruikers, wat zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring.

Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals ABS en PC. Het productieproces omvat spuitgieten, spuiten en tampondruk. Dankzij een ingebouwde thermostatische PTC-verwarmingseenheid en hoogwaardig hout uit het beroemde Daxing'anling-bos in China, heeft het muggenwerende middel kleinere temperatuurfluctuaties en meer stabiliteit dan vergelijkbare producten. Dit minimaliseert de invloed op de werkzaamheid van de ingrediënten en voorkomt de vorming van rook en geur.

Met de eenmalige en herhaalde timerfunctie kan het apparaat automatisch worden ingeschakeld op specifieke tijdstippen die door de gebruiker zijn ingesteld. In de herhaalde timermodus kan het indicatielampje gloeien en vervagen volgens het ademhalingspatroon van de gebruiker, waardoor een dynamisch ritme ontstaat dat helpt bij het slapen. Het nachtlampje biedt ook zachte verlichting 's nachts, waardoor een gevoel van vrijheid en veiligheid ontstaat voor jonge, hardwerkende gebruikers die alleen wonen, en hen aanzet om de emotionele waarde te voelen die elk detail van het product biedt.

Het project is ontworpen en ontwikkeld in Hangzhou in april 2022 en gelanceerd in China in maart 2023. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften van gebruikers en de marktvraag naar effectieve en gebruiksvriendelijke muggenwerende middelen.

Het kleine paddenstoel elektrische muggenwerende middel heeft een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het biedt niet alleen bescherming tegen muggen, maar ook verlichting en decoratie voor in huis. Het ontwerp is gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en het creëren van een gevoel van plezier en comfort.

Het ontwerp van dit product is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Huishoudelijke Apparaten. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het product wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhejiang Free Trade Zone Yearning Brand Management Co., LTD
Afbeeldingscredits: Zhejiang Free Trade Zone Yearning Brand Management Co., LTD
Projectteamleden: Zhejiang Free Trade Zone Yearning Brand Management Co., LTD
Projectnaam: Small Mushroom
Projectklant: Zhejiang Free Trade Zone Yearning Brand Management Co., LTD


Small Mushroom IMG #2
Small Mushroom IMG #3
Small Mushroom IMG #4
Small Mushroom IMG #5
Small Mushroom IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp