W1 Robotic: De Nieuwe Revolutie in Raamreiniging

Een Innovatieve Raamreiniger voor een Vlekkeloze Schoonmaak

W1 Robotic is een revolutionaire raamreiniger die gebruikmaakt van geavanceerde technologieën om uw ramen moeiteloos te reinigen. Met zijn intelligente padplanning, automatische obstakelherkenning en actieve ontwijkingssysteem, biedt W1 Robotic een snelle en efficiënte reiniging, waardoor u kostbare tijd en moeite bespaart.

De inspiratie voor het ontwerp van W1 Robotic kwam voort uit de behoefte aan een veilige en snelle oplossing voor raamreiniging. Door gebruik te maken van de zuigkracht van een stofzuiger kan W1 Robotic veilig op het glas worden bevestigd tijdens het reinigen. Met zijn automatische watersproeisysteem en intelligente padplanning kunt u snel en gemakkelijk uw ramen schoonmaken, zelfs wanneer u weinig tijd heeft.

Wat W1 Robotic uniek maakt, is zijn intelligente padplanningstechnologie. Deze technologie stelt de robot in staat om automatisch randen te detecteren, obstakels te vermijden en geschikt te zijn voor alle vlakke glasoppervlakken. Met een waterreservoir van 80 ml en dubbele ultrasone vernevelingsnozzles zorgt W1 Robotic voor een continue en stabiele bevochtiging, waardoor de reinigingskracht wordt verbeterd.

Het ontwerp van W1 Robotic is niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch. De vorm van de afstandsbediening is ontworpen volgens ergonomische principes, zodat u de machine gemakkelijk kunt starten en stoppen, en de watertoevoer kunt regelen. Dit innovatieve ontwerp verbetert de algehele ervaring van raamreiniging.

Met zijn compacte formaat van 288x144x92 mm en flexibele roterende vacuümbuis is W1 Robotic eenvoudig te gebruiken en op te bergen. Het is de perfecte metgezel voor het reinigen van uw ramen, of u nu thuis bent of op kantoor.

W1 Robotic is niet alleen een efficiënte en handige raamreiniger, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Door het stof eerst op te zuigen voordat het raam wordt gereinigd, voorkomt W1 Robotic secundaire vervuiling tijdens het reinigingsproces.

Met zijn uitstekende prestaties en innovatieve functies heeft W1 Robotic de zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Huishoudelijke Apparaten. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone ontwerp en de innovatie van W1 Robotic, en benadrukt de technische kenmerken en artistieke vaardigheden die in dit ontwerp zijn verwerkt.

W1 Robotic is de toekomst van raamreiniging. Met zijn geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt het een moeiteloze en efficiënte manier om uw ramen schoon te maken. Ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van W1 Robotic en geniet van vlekkeloos schone ramen, elke keer weer.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanxi JSD Robot Technology Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Shanxi JSD Robot Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: ZhaoJIN Niu LIQun TanxingYi Guo Shao Xuan Zhao JingXia
Projectnaam: W1 Robotic
Projectklant: Shanxi JSD Robot Technology Co., Ltd.


W1 Robotic IMG #2
W1 Robotic IMG #3
W1 Robotic IMG #4
W1 Robotic IMG #5
W1 Robotic IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp