Lichtgewicht, veelzijdige draadloze stofzuiger Vc C1220 van Airplove

Een handige oplossing voor moeiteloos schoonmaken

Als meest voorkomende huishoudelijke klus neemt het schoonmaken van het huis veel tijd in beslag en gaat gepaard met hoge arbeidskosten en een lage reinigingsefficiëntie. Het ontwerpteam heeft als doel een lichtgewicht, veelzijdige draadloze stofzuiger voor thuis te ontwikkelen, om zo een handige, gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor het schoonmaken van het huis.

De Vc C1220 stofzuiger van Airplove is een lichtgewicht, veelzijdige draadloze stofzuiger voor thuis. Met een gewicht van slechts 0,57 kg, gecombineerd met het ergonomische ontwerp en verschillende verwisselbare borstels, bevrijdt deze stofzuiger gebruikers van grote bewegingen of vaak bukken, wat bijdraagt aan gemakkelijk schoonmaken. Het dubbele filtratiesysteem helpt bij het verwijderen van veelvoorkomend vuil, zoals haar, stof en fijne deeltjes. Het product is handig op te bergen en mee te nemen, waardoor zelfs vrouwen en ouderen perfect het huis kunnen schoonmaken met slechts één hand.

Om ervoor te zorgen dat dagelijks schoonmaken gemakkelijk is, is dit product gemaakt van lichtgewicht, recyclebare materialen met een gewicht van slechts 0,57 kg, en het ergonomische ontwerp maximaliseert het gebruiksgemak. De modulaire borstels dragen bij aan een beter reinigingsvermogen.

De Vc C1220 stofzuiger is uitgerust met een krachtige, borstelloze motor die zorgt voor krachtige, langdurige zuigkracht met weinig geluid gedurende maximaal 24 minuten. De stofbak van deze stofzuiger kan eenvoudig worden geleegd met één druk op de knop, wat later schoonmaken vergemakkelijkt. De LED-verlichting op het apparaat geeft in realtime de schoonmaakmodi en de laadstatus weer, waardoor relevante informatie visueel wordt weergegeven aan gebruikers. Dankzij het lichte gewicht en het ergonomische ontwerp kunnen zelfs vrouwen en ouderen moeiteloos het huis schoonmaken.

Deze stofzuiger is ontwikkeld in november 2021 in Xiamen, China, en gelanceerd in januari 2023 in Xiamen.

De Vc C1220 stofzuiger van Airplove is een innovatieve oplossing voor moeiteloos schoonmaken. Met zijn lichtgewicht ontwerp, veelzijdige functies en brede reinigingsbereik maakt deze stofzuiger het schoonmaken van het huis gemakkelijker dan ooit tevoren. Zelfs vrouwen en ouderen kunnen met gemak het huis schoonmaken dankzij het ergonomische ontwerp, de verschillende verwisselbare borstels, de wielen en de draaibare steel.

De Vc C1220 stofzuiger van Airplove heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Huishoudelijke Apparaten Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatieve ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Projectteamleden: Designer: Youxin Chen
Projectnaam: Vc C1220
Projectklant: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd


Vc C1220 IMG #2
Vc C1220 IMG #3
Vc C1220 IMG #4
Vc C1220 IMG #5
Vc C1220 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp