LegeeD7: De Ultieme Robotstofzuiger en Dweilcombinatie

Een revolutionair ontwerp van Hobot Technology Inc.

Inleiding

LegeeD7 is de perfecte oplossing voor de uitdagingen waar traditionele robotstofzuigers mee te maken hebben. Met zijn unieke kenmerken en geavanceerde technologie biedt deze robotstofzuiger en dweilcombinatie een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. LegeeD7 is ontworpen door het toonaangevende merk Hobot Technology Inc. en is een ware gamechanger op het gebied van vloerreiniging.

LegeeD7 is geïnspireerd door de behoefte aan een grondige en gemakkelijke reiniging. Traditionele robotstofzuigers hebben vaak moeite met het verwijderen van hardnekkige vlekken en het ontwarren van haar in de borstel. Dit resulteert in een tijdrovend en onaangenaam onderhoudsproces. LegeeD7 is ontworpen met een voorste zuigmond om haar en licht stof op te zuigen voordat het in de borstel terechtkomt, waardoor het probleem van haarverwarring wordt voorkomen. Daarnaast vermijdt het automatisch herkenningsmoppen dat de natte dweil het tapijt raakt. Met een verstelbare hoogte van 20 mm kan LegeeD7 op alle soorten terreinen worden gebruikt.

De unieke eigenschappen van LegeeD7 maken het een onderscheidend ontwerp. Het D-vormige exterieur combineert de voorste zuigmond, borstel, automatisch sproeisysteem en automatische herkenningsmop in één apparaat. De voorste zuigmond voorkomt dat het haar verstrikt raakt in de borstel, terwijl de automatisch oplichtende dweil 6 mm boven de vloer zweeft tijdens het reinigen van het tapijt. Met de bijbehorende app kunnen gebruikers eenvoudig een schoonmaakprogramma instellen met 8 verschillende reinigingsmodi, gordijnzones, klimregeling en aanpasbare spraakprompts.

Het productieproces van LegeeD7 omvat spuitgieten, gereedschapsfabricage, decoratie tijdens het spuitgieten, software-engineering, app-codering, spraakcodering en integratie van elektronica, telecommunicatie en mechanica.

De technische specificaties van LegeeD7 zijn indrukwekkend. Met een D-vormig ontwerp heeft het apparaat afmetingen van 340 mm x 339 mm x 97,5 mm. Het maakt gebruik van Legee SLAM-navigatie en een Nidec borstelloze gelijkstroommotor. Met een zuigkracht van 2700 Pa en een klimvermogen van 20 mm kan LegeeD7 zelfs de moeilijkste plekken bereiken. Met 8 verschillende reinigingsmodi, een slim sproeisysteem, een dweilkracht van 600 g, automatische herkenningsmop en een lift van 6 mm, biedt LegeeD7 een ongeëvenaarde reinigingservaring. Daarnaast ondersteunt het meertalige spraakprompts, creatieve spraakbesturing via Siri en Ok Google, en kan het verbinding maken via 5G/2.4G wifi en hotspot. Met een Li-ionbatterij van 4900 mAh, 5 kaartgeheugen, klimregeling, gordijnzone en virtuele barrière is LegeeD7 de ultieme reinigingspartner.

LegeeD7 is ontwikkeld door het Hobot R&D-team en is het resultaat van uitgebreid onderzoek. Het ontwerp is gericht op het aanpakken van de uitdagingen waarmee traditionele robotstofzuigers te maken hebben, zoals haarverwarring, hardnekkige vlekken en complexe omgevingen. Door de voorste zuigmond, borstel en automatisch sproeisysteem te combineren, biedt LegeeD7 effectieve oplossingen voor deze problemen.

Het ontwerpproces van LegeeD7 bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het integreren van de voorste zuigmond, rubberen borstel, automatisch sproeisysteem en natte dweil in de juiste volgorde vereiste veel inspanning. Daarnaast was het een uitdaging om het tapijt te onderscheiden van de harde vloer, zodat de dweil automatisch omhoog kan komen en de vlekken met 600 g kracht kan verwijderen. Tot slot is de bijbehorende app ontwikkeld om alle functies te ondersteunen en gebruiksgemak te bieden.

LegeeD7 is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Home Appliances Design in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en professionele karakter van het ontwerp. Het combineert technische kenmerken met artistiek vakmanschap en biedt een uitstekende gebruikerservaring.

Met LegeeD7 wordt vloerreiniging een moeiteloze taak. Dankzij de geavanceerde technologie en unieke kenmerken biedt LegeeD7 een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. Met zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak is LegeeD7 de ideale metgezel voor een brandschone vloer.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hobot Technology Inc
Afbeeldingscredits: Hobot Technology Inc
Projectteamleden: Hobot R&D team
Projectnaam: LegeeD7
Projectklant: Hobot Technology Inc


LegeeD7 IMG #2
LegeeD7 IMG #3
LegeeD7 IMG #4
LegeeD7 IMG #5
LegeeD7 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp