Satuo F7: De Toekomst van Slimme Huishoudelijke Apparaten

Intelligent Stofzuigen en Dweilen met een Vleugje Sportwagen Esthetiek

De Satuo F7, ontworpen door Jing Zhao, Pengwei Wang en Kaili Chen, is een intelligent stofzuig- en dweilsysteem dat de grenzen van huishoudelijke technologie verlegt. Geïnspireerd door sportwagenontwerp, biedt dit apparaat een unieke combinatie van functionaliteit, esthetiek en innovatie.

De ontwerpers van de Satuo F7 hebben zich laten inspireren door de esthetiek van sportwagens, met name de verlichting en uitlaatpijpen. Het resultaat is een apparaat dat niet alleen functioneel is, maar ook een opvallend stuk technologie in elk huishouden. Het apparaat is samengesteld uit nauwkeurige componenten en heeft een gradiënt spuitproces voor een stijlvolle uitstraling. Bovendien maakt het intelligente interactieve systeem in de handgreep het apparaat technologisch geavanceerd en modieus.

Wat de Satuo F7 onderscheidt van andere huishoudelijke apparaten, is de combinatie van een ultragroot slim touchscreen en het IMT 2.0 intelligente interactieve systeem. Dit stelt gebruikers in staat om op een innovatieve manier te communiceren met het apparaat. Bovendien heeft het apparaat een innovatieve technologie voor het verwijderen van formaldehyde en sterilisatie, evenals een functie voor het in de was zetten en onderhouden van houten vloeren. Dit draagt bij aan een veilige en aangename gezinservaring.

De Satuo F7 is gerealiseerd met behulp van een gradiënt spuitproces, waardoor de hoofdkleur geleidelijk verandert van geweer grijs naar vlammen oranje. Daarnaast zijn er meerdere technieken gebruikt, zoals spuitgieten en matte bakafwerking, om een licht en flexibel apparaat te creëren dat zowel praktisch als esthetisch is.

De Satuo F7 is uitgerust met 13 werkmodi die snel kunnen worden geschakeld via het touchscreen. Het apparaat heeft ook een flexibel demonteerbaar ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om speciale reinigingsdoeken en wasdoeken voor formaldehyde verwijdering te vervangen. De slanke en flexibele handgreep, gecombineerd met een 90° buigbare dweilkop, maakt het gemakkelijk voor gebruikers om moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de bank of het bed te reinigen.

De ontwikkeling van de Satuo F7 vond plaats in Taiyuan en werd voltooid in juli 2022. Het project was gericht op het innoveren van multifunctionele modi om aan de schoonmaakbehoeften van verschillende scenario's te voldoen. De belangrijkste uitdaging was het wetenschappelijk en effectief verwijderen van formaldehyde. Dit werd opgelost door een nieuw toegevoegde dubbele UV-sterilisator te combineren met een reinigingsdoek en een formaldehyde verwijderingsoplossing die een formaldehyde verwijderingskatalysator bevat.

De Satuo F7 heeft de prestigieuze Gouden A' Home Appliances Design Award in 2023 gewonnen, een erkenning voor buitengewone, uitstekende en trendsettende creaties die de wijsheid en het genie van de ontwerper weerspiegelen. Dit apparaat is een bewijs van de voortdurende innovatie in huishoudelijke technologie en de toewijding aan het verbeteren van het welzijn en de veiligheid van gezinnen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanxi JiaShiDa Robot Technology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Shanxi JiaShiDa Robot Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: Jing Zhao,Pengwei Wang,Kaili Chen,Xinyi Tan,Shaoxuan Guo,Liqun Niu
Projectnaam: Satuo F7
Projectklant: Shanxi JiaShiDa Robot Technology Co.,Ltd


Satuo F7 IMG #2
Satuo F7 IMG #3
Satuo F7 IMG #4
Satuo F7 IMG #5
Satuo F7 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp