Tineco Floor One: De Slimme Vloerreiniger voor een Perfect Schone Vloer

Een Innovatieve Oplossing voor een Vlekkeloze Schoonmaak

Met de Tineco Floor One wordt het schoonmaken van harde vloeren een moeiteloze taak. Deze slimme vloerreiniger detecteert automatisch de mate van vuilheid en past de juiste druk, hoeveelheid schoonmaakmiddel en zuigkracht toe voor een perfect schone vloer.

Traditionele vloerreinigers behandelen de hele vloer alsof deze overal even vuil is. Hierdoor zijn hardnekkige vlekken, zoals opgedroogde ketchup en andere vlekken, vaak moeilijk te verwijderen. Daarnaast vereisen deze reinigers vaak vervelend onderhoud en handmatig spoelen om geurophoping en bacteriegroei te minimaliseren voor toekomstig gebruik.

De Tineco Floor One daarentegen kan onderscheid maken tussen schone oppervlakken en oppervlakken met verschillende mate van vuilheid. Dankzij de slimme module wordt automatisch de juiste druk op het oppervlak en de hoeveelheid schoonmaakmiddel bepaald en toegepast.

Wat maakt de Tineco Floor One zo uniek? Ten eerste detecteert deze vloerreiniger automatisch de mate van vuilheid en past de juiste druk, hoeveelheid schoonmaakmiddel en zuigkracht toe voor een optimale schoonmaak. Daarnaast heeft de Floor One een geavanceerd rollerontwerp dat overtollig water en vuil opvangt, waardoor de roller altijd schoon blijft en de vloer streeploos wordt achtergelaten.

Dankzij meerdere slimme sensoren heeft de Tineco Floor One ook een zelfreinigende functie. Telkens wanneer de vloerreiniger teruggeplaatst wordt op het oplaadstation, wordt er een zelfreinigingscyclus gestart. Hierbij worden alle buizen en contactoppervlakken doorgespoeld met schoon water en schoonmaakmiddel, zodat de Floor One bij elk gebruik schoon en geurvrij is.

De Tineco Floor One maakt het schoonmaken van harde vloeren niet alleen efficiënter, maar ook gemakkelijker. Met zijn intelligente detectiemodule past de vloerreiniger automatisch de instellingen aan voor een optimale schoonmaak, zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen. Daarnaast wordt er bij het opladen automatisch een zelfreiniging uitgevoerd en herinnert de Floor One de gebruiker eraan om het vuile waterreservoir te legen.

De Tineco Floor One is ontwikkeld door het team van ontwerper Wujia He. Het project begon in maart 2019 en werd in december 2019 voltooid in Suzhou. In januari 2020 werd de vloerreiniger tentoongesteld op CES Las Vegas.

De Tineco Floor One heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Home Appliances Design in 2020. Deze zilveren award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Met zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden biedt de Floor One een uitstekende reinigingservaring en roept het positieve gevoelens van verwondering en bewondering op.

Met de Tineco Floor One wordt het schoonmaken van harde vloeren een moeiteloze en efficiënte taak. Dankzij zijn slimme functies en geavanceerde technologie zorgt deze vloerreiniger voor een perfect schone vloer, elke keer weer.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hewujia,Shanghai Jiao Tong University
Afbeeldingscredits: Hewujia,Shanghai Jiao Tong University
Projectteamleden: He wujia
Projectnaam: Floor One
Projectklant: Hewujia,Shanghai Jiao Tong University


Floor One IMG #2
Floor One IMG #3
Floor One IMG #4
Floor One IMG #5
Floor One IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp