De Toren: Een Elegante Fusie van Luchtzuivering en Design

Een Bekroonde Luchtzuiveraar Geïnspireerd door Vrouwelijke Elegantie

Ontdek de Tower, een luchtzuiveraar die niet alleen zorgt voor schone lucht, maar ook als een kunstwerk in de ruimte staat.

De Tower, een innovatief ontwerp van Duo Xu, Jijia Chen, Yating Qin en Fangui Zeng, is meer dan een gewone luchtzuiveraar. Het ontwerp, geïnspireerd door de sierlijke vorm van een vrouwelijke taille, combineert functionaliteit met esthetiek. De soepele lijnen en slanke vorm geven het apparaat een elegante uitstraling die in elk interieur past. Met een intelligent touchscreen en een real-time digitale weergave is de luchtkwaliteit altijd zichtbaar en aanpasbaar.

Wat de Tower onderscheidt, is de verbinding tussen vorm en functie. Het apparaat dient niet alleen als luchtzuiveraar, maar ook als decoratief element. Dankzij het compacte ontwerp kan de Tower gemakkelijk verplaatst worden en bijdraagt aan de levenskwaliteit zonder ruimte in beslag te nemen. De uitschuifbare luchtuitlaat voorkomt stofinvoer en zorgt voor een efficiënte zuivering, waardoor de lucht in huis altijd fris en schoon blijft.

De realisatie van de Tower is mogelijk gemaakt door geavanceerde technologieën. Het ontwerp omvat een 360-graden luchtinlaat die effectief schadelijke gassen zoals formaldehyde filtert. Dit maakt de Tower bijzonder geschikt voor nieuwe woningen waar de luchtkwaliteit vaak nog niet optimaal is. De draagbaarheid en het draaibare ontwerp dragen bij aan het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van het apparaat.

De Tower is het resultaat van een samenwerking tussen getalenteerde ontwerpers en technici, waaronder Xinwei Jiang. De interactie met het apparaat is intuïtief dankzij de slimme aanraakschermfunctie en de gemakkelijk te verwijderen roterende zuigfilterelement. Het handvat maakt het mogelijk om de Tower eenvoudig op te tillen en te verplaatsen, wat bijdraagt aan de flexibiliteit en mobiliteit.

Ontwikkeld in de Economische en Technologische Ontwikkelingszone van Nantong, Jiangsu Provincie, in januari 2024, is de Tower een toonbeeld van doordacht design en innovatie. Het project is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een onderzoek naar de praktische en esthetische behoeften van moderne gebruikers. De Tower is een perfecte balans tussen grootte, zuiveringsvermogen en vormgeving, ontworpen om aan de eisen van verschillende ruimtes te voldoen.

De Tower heeft de prestigieuze Iron A' Home Appliances Design Award in 2024 gewonnen, een erkenning voor goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Deze prijs bevestigt de toewijding van het ontwerpteam aan het creëren van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook positieve gevoelens opwekken en bijdragen aan een betere wereld. De Tower is een product van Membrane Solutions (Nantong) Co., Ltd, en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten, wat de originaliteit en innovatie van het ontwerp waarborgt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xinwei Jiang
Afbeeldingscredits: Membrane Solutions (Nantong) Co., Ltd
Projectteamleden: Duo Xu Jijia Chen Yating Qin Fangui Zeng Xinwei Jiang
Projectnaam: Tower
Projectklant: Membrane Solutions (Nantong) Co., Ltd.


Tower IMG #2
Tower IMG #3
Tower IMG #4
Tower IMG #5
Tower IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp