Brewblender: Een Multifunctionele Blender voor een Gezonde Levensstijl

Ontworpen door Adrian Perez, Winnaar van de Bronzen A' Home Appliances Design Award 2023

De Brewblender, ontworpen door Adrian Perez, is een unieke en veelzijdige handblender die gebruikers in staat stelt om hun favoriete gezonde dranken te bereiden. Met deze ene blender kunnen gebruikers zowel koffiebonen malen als amandelen persen tot amandelmelk, en nog veel meer.

Geïnspireerd door de groeiende aandacht voor een gezonde levensstijl en milieubewustzijn, heeft Perez een product ontworpen dat gebruikers volledige controle geeft over hun voedselbereiding. De Brewblender is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun favoriete gezonde en milieuvriendelijke dranken gemakkelijk te bereiden, zonder zich zorgen te hoeven maken over toegevoegde voedseladditieven.

Wat de Brewblender onderscheidt van andere blenders, is de mogelijkheid om zowel koffiebonen te malen als amandelen te persen tot amandelmelk in één enkel apparaat. Daarnaast kan het apparaat ook worden gebruikt voor andere voedselbereidingen zoals blenden, hakken en kloppen. Het is specifiek ontworpen voor een gezonde levensstijl en biedt multifunctionaliteit voor uw keuken.

De Brewblender is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, roestvrij staal en BPA-vrije polymeren voor massaproductie. Het apparaat bestaat uit verschillende componenten, waaronder een handblender, een hakker, een garde, een staafmixer, een Franse pers, een koffiemolen en een beker.

De belangrijkste functie van de Brewblender is het vermogen om zowel koffie als amandelmelk te brouwen. Voor koffie voegt u koffiebonen toe, maalt u de koffiebonen, voegt u water toe en schakelt u over naar de Franse pers om te filteren. Voor amandelmelk voegt u amandelen en water toe, laat u het een nacht staan, voegt u de hakker toe om te hakken, schakelt u over naar de Franse pers en drukt u om te filteren tot amandelmelk. Daarnaast functioneert het als een hakker, garde en staafmixer. De blendsnelheid kan worden aangepast op het ergonomische handvat voor malen en hakken.

Het ontwerpproces van de Brewblender begon in 2021 in Shanghai, China en werd voltooid in 2022. Het project was een uitdaging om een apparaat te ontwerpen dat waarde toevoegt aan het dagelijks leven van mensen en de samenleving. Het doel was om één apparaat te ontwerpen dat kan voldoen aan de behoeften van de doelgroep. De Brewblender combineert de functionaliteiten die nodig zijn om de favoriete dranken van de gebruiker, zoals koffie en amandelmelk, te bereiden. Normaal gesproken zou u hiervoor meerdere verschillende producten nodig hebben, dus het integreren van deze elementen was een uitdaging.

De Brewblender is bekroond met de Bronzen A' Home Appliances Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Ze worden gewaardeerd voor het opnemen van best practices in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, ze tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Bram Broeken
Afbeeldingscredits: Bram Broeken
Projectteamleden: Designer: Adrian Pérez Design manager: Bram Broeken Manufacturer: Yuanda
Projectnaam: Brewblender
Projectklant: Bram Broeken


Brewblender IMG #2
Brewblender IMG #3
Brewblender IMG #4
Brewblender IMG #5
Brewblender IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp