Cyberize Home Cloud: De Toekomst van Thuiswerken

Ontworpen door Li Wenkai: Een Innovatieve Oplossing voor Dataopslag en Samenwerking

De Cyberize Home Cloud, ontworpen door Li Wenkai, is een hybride oplossing die effectief voldoet aan de behoeften van consumenten in het creëren, beheren, samenwerken en entertainen van digitale activa in thuisscenario's. Dit product is een mijlpaal in de evolutie van thuiswerken en digitale creativiteit.

De wereldwijde freelance bevolking groeit gestaag. Volgens het Freelance Forward rapport van Upwork uit 2022 zal het aantal niet-tijdelijke freelancers naar verwachting in 2027 oplopen tot 84,6 miljoen, bijna 50% van de Amerikaanse beroepsbevolking. In een tijdperk waarin surveillancekapitalisme nog steeds mainstream is en consumentengegevens nog steeds worden geconsumeerd, biedt Cyberize Home Cloud een creatieve oplossing voor consumenten om hun persoonlijke gegevens beter te beheren en te delen tussen apparaten en sociale netwerken.

De ontwerpinspiratie voor Cyberize Home Cloud komt van het beroemde Fallingwater. De algehele vorm bestaat uit twee vierkanten die met de gulden snede zijn verweven en gestapeld. Qua materiaal zijn aluminiumlegering en transparant PC gekozen om de schoonheid van de vorm te garanderen en aan de functionele eisen van warmteafvoer te voldoen. Het product is herhaaldelijk aangepast naar afgeronde hoeken om de randen netjes maar niet scherp te maken. De transparante behuizing is bespoten met een gradiënt voor artistieke doeleinden en biedt ook meer gepersonaliseerde combinaties met verwisselbare accessoires.

Cyberize Home Cloud brengt een gloednieuwe ervaring van datasynchronisatie en samenwerking voor makers. Het synchroniseert en deelt gegevens op pc's en mobiele telefoons in realtime met een snelheid die 10 keer sneller is dan de openbare cloud. Als thuiswolk ondersteunt het perfect verschillende systemen zoals Windows/Mac/Android/iOS, en alle gegevens worden lokaal opgeslagen, waardoor problemen zoals gegevensprivacy, abonnementskosten of verkeerskosten tot een minimum worden beperkt. Met meerdere Cyberize-apparaten kunnen gebruikers hun eigen realtime samenwerkingswolk op afstand creëren.

De Cyberize Home Cloud is gebaseerd op Cloud-native en P2P-technologieën en bouwt een privé communicatienetwerk tussen gebruikers, waardoor gebruikers veilig en privé de behoeften van samenwerkingscenario's op afstand kunnen realiseren. Het aluminiumlegering lichaam en de transparante PC-onderdelen van de Cyberize thuiswolk worden verwerkt door CNC hoogprecisie machinegereedschappen, en vervolgens onderworpen aan uniforme 3D rotatiepolijsten, en dan wordt het metalen lichaam geanodiseerd, en de transparante PC wordt beschilderd met gradiëntbehandeling.

De Cyberize Home Cloud is een desktop persoonlijke cloud ontworpen voor de volgende generatie makers. Met een ingebouwde opslagruimte van maximaal 10TB, kunt u creatieve activa synchroniseren via elk platform op elk moment, naadloos werken op verschillende apparaten of zelfs op afstand op iPad, laptop en mobiele telefoon. Upgrade uw creatieve workflow met 100 procent gegevensbezit tegen nul extra kosten.

Deze innovatieve oplossing heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Digital and Electronic Device Design in 2023. Deze erkenning is een bewijs van de praktische, innovatieve en professionele kwaliteiten van het product, en onderstreept de bijdrage ervan aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wenkai Li
Afbeeldingscredits: Li Wenkai Jiang Xiaoyu Liu Qiang Yu Dan, 2022
Projectteamleden: Li Wenkai
Projectnaam: Cyberize Home Cloud
Projectklant: Wenkai Li


Cyberize Home Cloud IMG #2
Cyberize Home Cloud IMG #3
Cyberize Home Cloud IMG #4
Cyberize Home Cloud IMG #5
Cyberize Home Cloud IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp