Goui Magnetic Bundle: Een Stijlvolle en Functionele Accessoirebundel voor je iPhone

Ontdek de Goui Magnetic Bundle, een innovatieve accessoirebundel die draadloos opladen combineert met magnetische bevestiging voor al je iPhone-behoeften.

De Goui Magnetic Bundle biedt alle accessoires die je nodig hebt voor je iPhone en combineert draadloze oplaadtechnologie met magnetische bevestiging. Hierdoor kun je de accessoires op verschillende manieren combineren of gebruiken om de look van je telefoon op een modieuze en functionele manier compleet te maken.

De Goui Magnetic Bundle is ontworpen door het merk GOUI en biedt een magnetische bevestiging voor al je accessoires. De bundel bestaat uit een hoesje, draadloze oplader, autohouder en telefoonhouder.

Het magnetische hoesje is perfect passend voor je telefoon en gemaakt van hoogwaardig rubbermateriaal. Het zorgt ervoor dat je telefoon niet uit je handen glijdt en biedt een comfortabele grip. Bovendien kun je je telefoon draadloos opladen zonder het hoesje te verwijderen.

De magnetische straps bieden een comfortabele en modieuze grip voor je Goui-hoesje. Met de Goui STRAP, een handige vingerhouder aan de achterkant van je telefoon, wordt het gebruik en vasthouden van je telefoon nog gemakkelijker dan voorheen.

De draadloze powerbank heeft een capaciteit van 5000 mAh en is voorzien van een magnetische vingerhouder aan de achterkant. Hiermee kun je je telefoon gemakkelijk vasthouden terwijl je hem oplaadt. De powerbank heeft ook een Type C-ingang en -uitgang, evenals een draadloze uitgang voor het opladen van je telefoon zonder kabels.

De draadloze autohouder combineert snelle draadloze oplaadtechnologie met een handige magnetische bevestigingsoplossing. Hiermee kun je je telefoon veilig in de auto bevestigen en tegelijkertijd draadloos opladen. De autohouder voldoet aan de veiligheidsnorm V0 voor brandvertraging.

Met de magnetische bars kun je je Goui-hoesje snel en veilig bevestigen aan verschillende oppervlakken in de auto, thuis, op kantoor of waar dan ook.

De Goui Magnetic Bundle is gemaakt van hoogwaardig rubbermateriaal dat zacht aanvoelt en een goede grip biedt. De toevoeging van draadloze oplaadtechnologie en magnetische functionaliteit maakt de bundel compact en draagbaar, waardoor je al je telefoonbehoeften kunt vervullen, waar je ook bent.

De Goui Magnetic Bundle is een unieke en veelzijdige accessoirebundel voor je iPhone. Met zijn combinatie van draadloos opladen en magnetische bevestiging biedt het gemak, stijl en functionaliteit in één. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, deze bundel heeft alles wat je nodig hebt om je telefoon compleet te maken.

De Goui Magnetic Bundle is ontworpen door het merk GOUI en is verkrijgbaar sinds 2021. Het is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Digital and Electronic Device Design.

Met de Goui Magnetic Bundle haal je niet alleen een stijlvolle en functionele accessoirebundel in huis, maar ook een bekroond ontwerp dat voldoet aan de hoogste professionele en industriële normen. Ervaar het gemak en de veelzijdigheid van draadloos opladen en magnetische bevestiging met de Goui Magnetic Bundle voor je iPhone.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: JUANITA FERNANDEZ
Afbeeldingscredits: JUANITA FERNANDEZ
Projectteamleden: Goui
Projectnaam: Goui Magnetic Bundle
Projectklant: JUANITA FERNANDEZ


Goui Magnetic Bundle IMG #2
Goui Magnetic Bundle IMG #3
Goui Magnetic Bundle IMG #4
Goui Magnetic Bundle IMG #5
Goui Magnetic Bundle IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp