Revolutionaire MS2.0 Powerbank Biedt Draadloos Gemak

Li Sung Shan Jason Ontwerpt MagSafe Powerbank voor Efficiënt Opladen

De MS2.0 powerbank, ontworpen door Li Sung Shan Jason, markeert een nieuwe stap in de richting van een draadloze toekomst, vrij van de beperkingen van verwarde kabels en rommelige werkplekken.

De MS2.0 powerbank is niet zomaar een draagbare oplader; het is een toonbeeld van innovatie op het gebied van draadloze technologie. Met de mogelijkheid om zowel het apparaat als de powerbank tegelijkertijd draadloos op te laden, biedt het een ongeëvenaarde gebruikservaring. De krachtige magneten en het strakke ontwerp maken het een essentieel accessoire voor iedereen die op zoek is naar een handige en efficiënte oplaadoplossing.

De technologie achter de MS2.0 powerbank is even indrukwekkend als zijn functionaliteit. Een uniek ontworpen printplaat maakt het mogelijk om tegelijkertijd MagSafe draadloos op te laden, terwijl de aluminium behuizing zorgt voor een efficiënte warmteafvoer en veilig opladen. De powerbank is uitgerust met een ring van 36 magneten aan elke kant, wat zorgt voor een sterke magnetische aantrekkingskracht en compatibiliteit met het MagSafe-ecosysteem.

Met afmetingen van 102 x 64 x 17 mm en een gewicht van 160 gram is de MS2.0 powerbank compact en draagbaar. Het apparaat, uitgevoerd in Space Grey, heeft een laadefficiëntie van 15W voor zowel in- als uitgang en een Type-C PD laadefficiëntie van 18W voor in- en uitgang. De powerbank heeft een daadwerkelijke capaciteit van 5000mAh met 1.5C, wat ondersteuning biedt voor krachtig 15W draadloos opladen.

De interactie met de MS2.0 powerbank is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het stelt gebruikers in staat om hun apparaten draadloos op te laden, terwijl de krachtige magneten en een telefoonstandaard het mogelijk maken om de telefoon en powerbank aan elk magnetisch oppervlak te bevestigen, waardoor werkruimtes netjes en georganiseerd blijven.

Ondanks de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebracht, zoals moeilijke communicatie met de fabriek in China, heeft het ontwerpteam de MS2.0 powerbank met succes gelanceerd in oktober 2022 via het crowdfundingplatform IndieGoGo. Het product heeft snel aan populariteit gewonnen en in slechts enkele maanden tijd meer dan 3.000 eenheden verkocht.

De MS2.0 powerbank heeft alom erkenning gekregen voor zijn innovatieve design, wat heeft geresulteerd in het winnen van de German Design Award 2023 en de Hong Kong Smart Design Award 2023. Deze prestaties onderstrepen de creatieve en technische uitmuntendheid van het product, dat een ware revolutie teweegbrengt in de manier waarop we onze apparaten opladen.

De MS2.0 powerbank is niet alleen een product van hoge kwaliteit, maar is ook beschermd door intellectueel eigendom, met een patent geregistreerd onder nummer 2118773.3M001. Dit benadrukt de originele bijdrage van Li Sung Shan aan de wereld van draadloze oplaadoplossingen en bevestigt zijn positie als een toonaangevende ontwerper in de industrie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Li Sung Shan
Afbeeldingscredits: Image #01: Photographer LI SUNG SHAN JASON, Managing Director, 2023.
Projectteamleden: LI SUNG SHAN JASON CHAN YIN WA COCO
Projectnaam: MS 2.0
Projectklant: Thinkthing Studio Limited


MS 2.0 IMG #2
MS 2.0 IMG #3
MS 2.0 IMG #4
MS 2.0 IMG #5
MS 2.0 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp