Smart Desktop Cable Storage Product: Een Praktische en Stijlvolle Oplossing voor het Opladen van Apparaten

Ontwerper: Chunbin Li

Inleiding

Met de voortdurende evolutie van technologie hebben we steeds meer apparaten die moeten worden opgeladen. Dit kan leiden tot een wirwar van kabels en een rommelig bureau. Gelukkig heeft ontwerper Chunbin Li een innovatieve oplossing bedacht: het Smart Desktop Cable Storage Product. Dit slimme apparaat combineert draadloos opladen met een handige opbergfunctie, waardoor uw bureau netjes en georganiseerd blijft.

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de behoefte aan een efficiënte en esthetisch aantrekkelijke manier om apparaten op te laden. Door gebruik te maken van de GaN-oplaadtechnologie is het opladen stabiel en kan het apparaat onafhankelijk warmte afvoeren. Dit zorgt voor snel opladen bij een lage temperatuur, waardoor de veiligheid tijdens het gebruik wordt gewaarborgd.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is het feit dat het de eerste smart desktop cable storage product is met draadloze oplaadfunctie. Het is uitgerust met een magnetische draadloze oplaadmodule en heeft een aantrekkelijke uitstraling en praktisch gebruiksgemak. Met zijn grote capaciteit en meerdere oplaadinterfaces kan het perfect stroomkabels opbergen. Tijdens het opladen kan het magnetisch worden geplaatst en kunnen de datakabels op elk moment worden gebruikt en ingetrokken, waardoor een einde komt aan de rommelige scènes met verstrengelde kabels. Het resultaat is een nette en opgeruimde werkplek.

De realisatietechnologie van dit ontwerp maakt het mogelijk om niet alleen te voldoen aan de decoratiebehoeften van desktops, woonkamers, studio's en andere omgevingen, maar ook om te voldoen aan de vraag naar het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd. Naast de meerdere oplaadinterfaces is er ook een magnetische draadloze oplaadmodule toegevoegd. Hiermee kan de bovenkant magnetisch en draadloos mobiele telefoons of oordopjes van stroom voorzien, zodat aan de oplaadbehoeften van verschillende elektronische apparaten kan worden voldaan.

De afmetingen van het Smart Desktop Cable Storage Product zijn 110*110*140mm, waardoor het compact en ruimtebesparend is. Het is ontworpen met het oog op moderne esthetiek en kan perfect worden geïntegreerd in elke binnenomgeving. Met de honingraatvormige antislip-ventilatiegaten aan beide zijden is het minimalistisch maar niet eenvoudig, waardoor het een stijlvolle uitstraling heeft.

Het ontwerp van dit product is niet alleen gericht op functionaliteit, maar ook op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De behuizing is gemaakt van PC+VO, een milieuvriendelijk materiaal met goede chemische weerstand en brandwerendheid. Het is niet giftig, geurloos en recyclebaar, waardoor het voldoet aan de eisen van milieubescherming. De datakabels zijn gemaakt van flexibel TPE-materiaal, dat veilig en duurzaam is. Het modulaire ontwerp kan voldoen aan de oplaadbehoeften van verschillende desktopproducten, waardoor gebruikers geen extra oplaadproducten hoeven aan te schaffen. Dit vermindert niet alleen extra kosten, maar bespaart ook middelen en voorkomt materiaalverspilling, wat in lijn is met de eisen van duurzame ontwikkeling.

Het Smart Desktop Cable Storage Product heeft een anti-vingerafdrukcoating die vingerafdrukken, stof en vet afstoot. Het is ook krasbestendig en slijtvast, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en zijn schoonheid en textuur behoudt.

Dit innovatieve ontwerp heeft al erkenning gekregen en is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Digital and Electronic Device Design. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap, en die een opmerkelijk niveau van excellentie tonen.

Het Smart Desktop Cable Storage Product van Chunbin Li is niet alleen een praktische en stijlvolle oplossing voor het opladen van apparaten, maar ook een statement van innovatie en design. Met zijn draadloze oplaadfunctie, opbergmogelijkheden en aantrekkelijke uitstraling is het de perfecte aanvulling op elke moderne werkplek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Leaderment Technology Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Shenzhen Leaderment Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: Chunbin Li; Hongwei Zhao; Hangfei Yang
Projectnaam: Smart Desktop Cable Storage Product
Projectklant: Shenzhen Leaderment Technology Co., Ltd.


Smart Desktop Cable Storage Product  IMG #2
Smart Desktop Cable Storage Product  IMG #3
Smart Desktop Cable Storage Product  IMG #4
Smart Desktop Cable Storage Product  IMG #5
Smart Desktop Cable Storage Product  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp