Smart Touch S7 Series: De Toekomst van Slimme Woningbeheersing

Ontworpen door Liping Li, Jiguang Ren en Jiayun Cen

De Smart Touch S7 Series, een innovatief ontwerp dat de beperkingen van huidige slimme woningapps overwint, biedt een naadloze en efficiënte controle over het hele huis. Het ontwerp, dat een zilveren A' Design Award heeft gewonnen, is een perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en technologie.

De inspiratie voor de Smart Touch S7 Series kwam voort uit de behoefte om de tegenstrijdigheid tussen de ontwikkeling van moderne slimme woningen en de beperkingen van het gebruik van apps voor slimme woningbesturing op te lossen. De ontwerpers merkten op dat veelgebruikte slimme woningapps vaak onhandig zijn in gebruik en tekortschieten in de controle over het hele huis. Daarom introduceert de Smart Touch S7 Series meerdere sleutel- en knopmodules die kunnen worden vervangen en aan het scherm kunnen worden bevestigd voor schaalbaarheid. Deze modules, met gevarieerde afwerkingen, zorgen voor een rijke gelaagdheid.

Wat de Smart Touch S7 Series onderscheidt van andere ontwerpen, is de focus op de trend van intelligentie. Het komt met een krachtig besturingssysteem dat een breed scala aan controlefuncties voor een slimme woning biedt, zoals slimme apparaatbesturing, video-intercom en beveiligingsbewaking. Het touchscreen met een intuïtief gebruikersinterface-ontwerp, evenals de bevestigbare knopmodules, zorgt voor een duidelijke visuele ondersteuning om een efficiënte bediening te vergemakkelijken.

De Smart Touch S7 Series is vervaardigd met brandwerende materialen en ruimtealuminium, waardoor het stabiel kan werken in zware omstandigheden. De sleutelmodule heeft indicatoren die zijn behandeld met metaalmicroporeuze technologie om lichtvervuiling te minimaliseren. De knopmodule bestaat uit een glazen deksel en een roestvrijstalen knop. De diamanttextuur op de knop is gecreëerd door kruislings knurling, wat verder is geëlektroplateerd voor een metallic glans en kan worden gebroken in licht, waardoor de muur wordt opgefleurd met een rijk spel van licht en schaduw.

Gebruikers kunnen flexibel de lichten, gordijnen, airconditioners en andere huishoudelijke apparaten bedienen door spraakopdrachten of door het gebruik van de pictogrammen die de bedrijfsstatus van het apparaat visualiseren door middel van animatie-effecten. Het paneel stelt gebruikers ook in staat om het controlegebied te verkleinen tot een specifieke kamer door simpelweg op het plattegrond op het touchscreen te klikken. Meer functies zijn direct beschikbaar op het paneel, zoals video-intercom, beveiligingsbewaking en liftoproep.

De Smart Touch S7 Series is een perfect voorbeeld van hoe design, technologie en functionaliteit samenkomen om een product te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een echte oplossing biedt voor de uitdagingen van moderne slimme woningbesturing. Het is een bewijs van de kracht van innovatief denken en de mogelijkheden die het biedt voor de toekomst van slimme woningen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Video-Star Intelligent Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Guangzhou Video-Star Intelligent Co.,Ltd
Projectteamleden: Liping Li Jiguang Ren Jiayun Cen Dan Liu Yongjian Peng Xiangjun Zhu
Projectnaam: Smart Touch S7 Series
Projectklant: Guangzhou Video-Star Intelligent Co.,Ltd


Smart Touch S7 Series IMG #2
Smart Touch S7 Series IMG #3
Smart Touch S7 Series IMG #4
Smart Touch S7 Series IMG #5
Smart Touch S7 Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp