GKGD: Revolutionaire Smart Screen Technologie

Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic onthult multifunctionele LED innovatie

Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd introduceert met de GKGD Smart Screen een baanbrekende stap in de wereld van interactieve displays, gericht op sectoren zoals overheid, onderwijs, gezondheidszorg en retail.

De GKGD Smart Screen valt op door zijn metaalachtige textuur en slanke ontwerp, dat doet denken aan een kunstwerk aan de muur. Met een dikte van slechts 22mm is het scherm niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook eenvoudig te installeren en te verwijderen. De afgeronde hoeken en het compacte rechthoekige multimedia controlepaneel benadrukken de minimalistische schoonheid, terwijl de stevige metalen standaard zowel veiligheid als stabiliteit garandeert.

Wat de GKGD Smart Screen onderscheidt, is de integratie van geavanceerde technologieën zoals 22 bit+ kleurbeheer en multipunt grijswaardekalibratie. Het scherm is ontworpen met oog voor esthetiek, gebruiksgemak, interactieve efficiëntie en energiebesparing, en streeft ernaar gebruikers een meeslepende ervaring te bieden met hoogwaardige audiovisuele kwaliteit en slimme connectiviteit.

De productie van de GKGD Smart Screen maakt gebruik van geavanceerde oppervlaktebehandelingstechnologieën zoals poederinjectie en metaalborsteling. Het scherm is vervaardigd uit luchtvaartkwaliteit aluminiumlegering met behulp van spuitgiettechnologie, terwijl de standaard, het frame en het multimedia controlepaneel zijn geproduceerd via profiel- of plaatmetaal fabricageprocessen. De LED-displaymodule maakt gebruik van VMD-technologie om de luchtdichtheid te verhogen en de pixellichtbronnen volledig te encapsuleren, waardoor ze bestand zijn tegen een impact van 25Kg/cm².

Het 136-inch scherm is een multifunctioneel LED all-in-one systeem dat eenvoudige installatie combineert met een interactieve display. Het is ontworpen om te voldoen aan de milieubeschermings- en energiebesparingsnormen, en biedt een hoogwaardige beeldweergave. Het team achter dit ontwerp, bestaande uit Tiansheng Liu, Xinzhong Xie en Yufeng Jing, heeft een product gecreëerd dat niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook intuïtief in gebruik.

De GKGD Smart Screen biedt een geïntegreerd geluidssysteem, een aanraakbesturingssysteem, een conferentiesysteem inclusief draadloze schermspiegeling, kantoorsoftware, Bluetooth afstandsbediening en dual boot Android en Windows. Het scherm kan worden opgesplitst in vier secties voor interactie tijdens meerdere conferenties en ondersteunt Bluetooth spraakafstandsbediening. Met een 8-microfoonarray en een spraakopnamebereik van 6 meter zorgt het scherm voor een uitgebreide geluidsopname, terwijl echo en ruis worden verminderd, wat de efficiëntie van conferenties en de gebruikerservaring verbetert.

De GKGD Smart Screen is ontworpen in juni 2023 in Shanxi en gelanceerd in december 2023 in China. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de marktvraag naar LED all-in-one schermen met een P1.2 tot P1.8 2K-schermgrootte variërend van 108 tot 163 inch. De grootste uitdaging was het ontwikkelen van een multipunt grijswaardekalibratietechnologie die niet alleen de helderheid kalibreert, maar ook exclusieve kalibratiecoëfficiënten voor de lage grijswaarden genereert, waardoor de uniformiteit en kwaliteit van lage grijswaardenbeelden wordt verbeterd.

De GKGD Smart Screen is bekroond met de Gouden A' Design Award in 2024, een erkenning voor uitzonderlijke ontwerpen die de kunst, wetenschap, design en technologie vooruit helpen. Dit product is een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid, en zet een nieuwe standaard in de wereld van interactieve displaytechnologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shanxi High-tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Shanxi High-tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Tiansheng Liu Xinzhong Xie Yufeng Jing
Projectnaam: GKGD
Projectklant: Shanxi High-Tech Huajie Optoelectronic Technology Co., Ltd


GKGD IMG #2
GKGD IMG #3
GKGD IMG #4
GKGD IMG #5
GKGD IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp