Vivo X80: Een Interactieve 3D-ervaring

Output's baanbrekende promotiecampagne voor de Vivo X80-serie

Output, een gerenommeerd ontwerpbureau, heeft een innovatieve promotiecampagne gecreëerd voor de Vivo X80-serie. De campagne, die gebruik maakt van naakte oog 3D-technologie, is ontworpen om een interactieve ervaring te bieden aan het publiek.

De inspiratie voor het ontwerp kwam van de wens om een traditioneel 3D-gebouw te transformeren tot een interactieve vloerschermkubus. Ingebouwde radar en lichaamscapturetechnologieën maken interactie met het publiek mogelijk, waardoor de 3D-ervaring niet alleen visueel, maar ook interactief wordt. Dit maakt de Vivo X80 tot een nieuwe internetberoemdheid en een herkenningspunt.

Output heeft een zevendelige, grootschalige 3D digitale advertentie voor de Vivo X80-serie gecreëerd. Ze hebben gigantische schermen opgezet op de straten van Shenzhen en Xi'an om een fantasierijke en goed gemaakte scène te presenteren. Deze aanpak heeft de dimensie en textuur van merkcommunicatie verbreed en biedt het publiek een ongelooflijke audiovisuele ervaring, rijke contentpresentatie en nauwkeurige conceptoverdracht.

De realisatie van dit ontwerp was mogelijk dankzij lasertechnologie en 3D naakte oogtechnologie. De gebruikte materialen omvatten een technisch projector, een fusiecontroller, een Rea-frame en een generator. De schermen zijn opgezet op de meest cruciale en invloedrijke buitenlocaties, zodat het publiek van dichtbij kan kijken. Twee ingebouwde radars, uitgerust met lichaamscapturetechnologie, zorgen voor een nauwkeurige registratie van de positie en beweging van het publiek, waardoor de interactie tussen de content en het publiek mogelijk wordt.

Het project begon in maart 2022 en werd voltooid in april 2022. Het werd tegelijkertijd tentoongesteld in Shenzhen en Xian. Het onderzoek voor dit ontwerp was gericht op het vinden van het juiste scherm dat direct op de grond kon worden opgezet voor het publiek om van dichtbij te bekijken. Tegelijkertijd was het noodzakelijk om de positie en actie van het publiek vast te leggen en de content te laten interageren met het publiek, zodat de 3D-ervaring niet alleen visueel, maar ook interactief zou zijn.

De grootste uitdaging was om het publiek in een visueel complex te brengen dat bestaat uit geavanceerde technologische middelen, een schokkende audiovisuele ervaring, rijke contentpresentatie en nauwkeurige conceptoverdracht. Het ontwerpbureau heeft dit met succes bereikt door gigantische schermen op te zetten op de straten van Shenzhen, waardoor meer mensen werden aangetrokken.

Dit ontwerp heeft de prestigieuze Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Advertising, Marketing en Communication Design in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van excellentie en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: OUTPUT
Afbeeldingscredits: Photographer: Xujie Yan
Projectteamleden: OUTPUT
Projectnaam: Vivo X80
Projectklant: OUTPUT


Vivo X80 IMG #2
Vivo X80 IMG #3
Vivo X80 IMG #4
Vivo X80 IMG #5
Vivo X80 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp