Barking Good: Een Revolutie in Hondenverzorging

SQUARED's Innovatieve Branding voor de Hondensalon van de Toekomst

In de wereld van hondenverzorging is een nieuwe standaard gezet door SQUARED met hun project 'Barking Good'. Dit project belichaamt een luxueuze ervaring voor onze viervoetige vrienden, waarbij innovatie en stijl samenkomen.

De hondenverzorgingsindustrie heeft een ongekende groei doorgemaakt, met een scala aan behandelingen, zorgopties en zelfs educatieve en psychologische diensten die speciaal voor honden worden aangeboden. Om in deze bruisende scene op te vallen, is krachtige en doelgerichte communicatie essentieel, zowel visueel als verhalend. SQUARED heeft met 'Barking Good' een brandingconcept neergezet dat deze elementen naadloos integreert.

De unieke eigenschappen van 'Barking Good' liggen in de benadering van huisdieren als volwaardige gezinsleden. De salon biedt luxe verwennerij en eersteklas behandelingen voor honden, waarbij SQUARED een uitgebreid assortiment aan branded content en een geheel nieuwe visuele communicatie heeft ontwikkeld. Honden worden hierbij gepresenteerd als de hoofdrolspelers die zij zijn, elk met een eigen karakter, stijl en persoonlijkheid.

De realisatie van dit project omvatte een volledige visuele communicatie, met toepassingen voor drukwerk, marketingmateriaal en digitale media. Dit alles is tot stand gekomen door de samenwerking van een creatief team bestaande uit Creative Director Yana Okoliyska, Marketing Director Marina Varlyakova en het bureau SQUARED. Het project, gestart begin 2023, is momenteel in volle gang.

De ontwerpers van 'Barking Good' hebben niet alleen een nieuwe trend gezet in de hondenverzorgingsindustrie, maar hebben ook erkenning gekregen voor hun werk. Het project werd bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Advertising, Marketing and Communication Design in 2024. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen, en die bijdragen aan een betere wereld.

Met 'Barking Good' heeft SQUARED een mijlpaal bereikt in de wereld van huisdierenverzorging. Dit project bewijst dat een doordachte branding en communicatie een essentiële rol spelen in het succes van een bedrijf, en dat zelfs onze huisdieren de luxe van een goed verhaal verdienen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yana Okoliyska
Afbeeldingscredits: Creative Director Yana Okoliyska Agency SQUARED
Projectteamleden: Creative Director Yana Okoliyska Marketing Director Marina Varlyakova Agency SQUARED
Projectnaam: Barking good
Projectklant: SQUARED


Barking good IMG #2
Barking good IMG #3
Barking good IMG #4
Barking good IMG #5
Barking good IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp