Winghook: Revolutionaire Kunstbevestiging

De Kunst van Bevestiging: Winghook's Innovatieve Campagne

Ontdek hoe Winghook de kunstwereld op zijn kop zet met een baanbrekende campagne die klassieke meesterwerken herinterpreteert.

In de wereld van kunstbevestiging is er een nieuwe speler die de regels herschrijft: Winghook. Deze innovatie, met Zweedse designwortels, belooft kunstwerken op een snelle, schone en veilige manier aan de muur te houden, zonder de noodzaak van traditionele spijkers of schroeven. Daniel da Hora, de creatieve kracht achter Winghook, heeft een campagne gelanceerd die zowel stoutmoedig als artistiek is, en die de kijker uitdaagt om de wereld van kunst en bevestiging opnieuw te bekijken.

De campagne, getiteld 'Love Art', maakt gebruik van digitale manipulatie om bekende kunstwerken te transformeren. Door elementen te vervangen of te herschikken, creëert da Hora nieuwe schilderijen die direct verband houden met het gebruik en de efficiëntie van Winghook. Het resultaat is een reeks beelden die de kijker uitnodigen om te zoeken naar wat er ontbreekt of anders is, een subtiele knipoog naar de precisie en aandacht die Winghook belooft.

Met meer dan 400 uur aan digitaal bewerkingswerk, maakt da Hora gebruik van programma's als Procreate, Blender, Photoshop en Illustrator om deze nieuwe meesterwerken te creëren. Elk project vereist bijna 10 gigabyte aan gegevens, inclusief ultra-hoge resolutiebeelden van de originele bestanden, wat getuigt van de toewijding en nauwgezetheid die aan de campagne ten grondslag liggen.

De campagne 'Love Art' is niet alleen een showcase van creatieve en technische vaardigheden, maar ook een slimme marketingstrategie. Door bekende kunstwerken te gebruiken, spreekt Winghook een breed publiek aan en benadrukt het de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van het product. De posters en tijdschriftadvertenties, met afmetingen van respectievelijk 480 x 640 mm en 200 x 280 mm, zijn ontworpen om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten.

Deze baanbrekende aanpak heeft Winghook een Bronzen A' Design Award opgeleverd in de categorie Reclame, Marketing en Communicatieontwerp in 2024. Deze prestigieuze prijs erkent uitzonderlijke ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen, en die bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het is een bewijs van Winghook's vermogen om kunst en technologie op een innovatieve manier samen te brengen.

Met 'Love Art' heeft Winghook een nieuwe standaard gezet in de wereld van kunstbevestiging. De campagne illustreert hoe een slimme combinatie van kunst en technologie niet alleen de manier waarop we kunst ervaren kan veranderen, maar ook hoe we denken over de eenvoudige, maar essentiële taak van het ophangen van een schilderij. Het is een herinnering dat in de wereld van design en innovatie, zelfs de meest alledaagse objecten een bron van inspiratie en schoonheid kunnen zijn.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Daniel da Hora
Afbeeldingscredits: Image #1 to #5: Creator Daniel da Hora, Display Images, 2024.
Projectteamleden: Creative Director / Designer: Daniel da Hora
Projectnaam: Love Art
Projectklant: Dahlstedt Holding SL


Love Art IMG #2
Love Art IMG #3
Love Art IMG #4
Love Art IMG #5
Love Art IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp