Bits'n'Bites: Innovatie in Professioneel Netwerken

More By Us lanceert een app die persoonlijke connecties herdefinieert

De digitale revolutie heeft ons veel gebracht, maar soms lijkt het alsof de warmte van persoonlijk contact verloren gaat. More By Us introduceert met Bits'n'Bites een mobiele applicatie die de kunst van het netwerken nieuw leven inblaast, door technologie te combineren met de authenticiteit van face-to-face interacties.

In een wereld waarin digitale communicatiemiddelen overheersen, brengt Bits'n'Bites een frisse wind. Deze app is ontworpen om de groeiende isolatie onder zakelijke professionals tegen te gaan en het maken van betekenisvolle persoonlijke connecties te bevorderen. Het idee ontstond uit de observatie dat digitale tools vaak de warmte en authenticiteit van persoonlijke interacties missen. Bits'n'Bites, met een naam die doet denken aan informele sociale bijeenkomsten, vertaalt dit concept naar de digitale sfeer waar 'bites' staan voor data-eenheden, en benadrukt het gebruik van technologie om relaties op te bouwen.

De app onderscheidt zich door een mensgerichte benadering, met een intuïtieve interface die het bouwen van relaties vereenvoudigt. Gebruikers kunnen genieten van gepersonaliseerde gespreksstarters en een platform dat diepgaande connecties faciliteert. Momenteel in de MVP-fase, belooft Bits'n'Bites bij lancering een krachtig hulpmiddel te zijn voor het vormen van zinvolle zakelijke relaties.

De ontwikkeling van Bits'n'Bites maakt gebruik van kleurentheorie om emoties op te wekken en de bruikbaarheid te vergroten, met een palet van kalmerende en uitnodigende kleuren. Gestalt-principes zorgen voor een samenhangende lay-out en gebruikersgericht ontwerp staat voorop, wat de tevredenheid en betrokkenheid van de gebruiker ten goede komt.

De interactie met de app is eenvoudig: gebruikers scannen een QR-code, downloaden de app en maken een profiel aan. Vervolgens kunnen ze gemakkelijk verbinden met anderen, profielen verkennen, ontmoetingsplekken taggen en individuen van favoriete bedrijven volgen. De app benadrukt eenvoudige navigatie en personalisatie, waardoor netwerken een meer betekenisvolle ervaring wordt.

Het Bits'n'Bites-project, gestart in juni 2023 in Bulgarije, staat gepland om binnen vijf maanden gelanceerd te worden. Het onderzoek achter de app benadrukte de behoefte aan echte connecties en de beperkingen van bestaande platformen. Deze inzichten worden gebruikt om de netwerkervaring te verbeteren en samenwerking te bevorderen.

De grootste uitdaging in het ontwerp van Bits'n'Bites was het vinden van de balans tussen technologische innovatie en een mensgericht ontwerp. Het team van More By Us, bestaande uit creatieve en ervaren ontwerpers en een copywriter, heeft deze uitdaging overwonnen door zich te richten op het creëren van een platform dat oprechte verbindingen in het digitale tijdperk mogelijk maakt.

Met de erkenning van de Iron A' Design Award in 2024, wordt Bits'n'Bites geprezen als een goed ontworpen, praktische en innovatieve creatie die professionele en industriële eisen vervult. Het is een voorbeeld van het integreren van best practices uit de industrie en bekwame technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door vervulling en positieve emoties.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Maria Burgelova & More By Us
Afbeeldingscredits: People on images: Generated with AI by Midjourney Mockups: Envato & Freepik Video Sound: Envato
Projectteamleden: Creative Director: Maria Burgelova Lead Designer: Mimy Yordanova Senior Designer: Val Petrova Designer: Vasil Tonev Designer: Bozhidar Hadzhiev Designer: Boris Savev Designer: Beloslava Ivanova Copywriter: Elisaveta Vakavchieva
Projectnaam: Bits'n'Bites
Projectklant: More By Us


Bits'n'Bites IMG #2
Bits'n'Bites IMG #3
Bits'n'Bites IMG #4
Bits'n'Bites IMG #5
Bits'n'Bites IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp