Namito: Een Commerciële Kunstspeelgoed Afbeelding

Ontworpen door Ge Zhang om geestelijke stress te verminderen

In een wereld waar publieke opinie en evaluaties van anderen vaak te veel aandacht krijgen, is Namito geboren. Dit unieke kunstspeelgoed, ontworpen door Ge Zhang, is gecreëerd om de geestelijke stress te verminderen en mensen aan te moedigen zichzelf te zijn. Het artikel belicht de unieke eigenschappen van Namito en hoe het is gerealiseerd.

Namito's prototype Portretserie behoort tot de creatie van IP-afbeeldingsillustratie, en de daaropvolgende Secret Garden & Alien Painting & NFT-serie en andere series omvatten schilderkunst, beeldhouwkunst, installatie en encryptiekunst, uitbreidend van vlakke ontwerpen naar driedimensionale. Om te voldoen aan de behoeften van commerciële toepassingen, heeft Namito drie bedrijfsmodellen aangenomen: goederenautorisatie, commerciële tentoonstelling en fotogalerijautorisatie.

In de commercialisering heeft Namito dergelijke drager vormen aangenomen als foto's, video's, tentoonstellingen en gedrukte goederen. Consumenten kunnen interactie hebben met de auteur via de foto's en video's van Namito die op het streaming mediaplatform worden vrijgegeven. Ze kunnen de vrolijke sfeer ervaren die door de offline tentoonstellingen van Namito wordt gecreëerd. Daarnaast kunnen ze materiële tevredenheid krijgen via Namito's co-branded producten.

Ge Zhang heeft onderzoek gedaan naar de virtuele kunstspeelgoed afbeelding en hoe Namito te commercialiseren om aan de spirituele behoeften van de consument te voldoen. Kunstspeelgoed is in opkomst en wordt steeds populairder in China. De maker brengt exclusieve ideeën over via multi-artistieke creaties om aan de spirituele behoeften van de zoeker te voldoen. Met veel fans op het internet heeft Namito een dozijn kunsttentoonstellingen gehouden, meer dan 10 trendy kunstprijzen gewonnen en co-branded met veel internationale merken. Veel sterren komen ook vaak naar haar kunstshows en nemen foto's.

De belangrijkste uitdaging was hoe andere merken beter te combineren met Namito in cross-border co-branding samenwerking. De oplossing was om merkeigenschappen in Namito te integreren via tweede creatie. De culturele botsing tussen merken maakt Namito frisser en levendiger om het idee van "het verminderen van geestelijke stress" en Namito's innerlijke helende kracht breder over te brengen via merkeffect, bijvoorbeeld culturele en creatieve poppen co-branded met de Terracotta Warriors, nieuw en creatief, goed combinerend traditionele Chinese cultuur en trendy moderne kunst.

Namito is een commerciële kunstspeelgoed afbeelding die tot doel heeft spirituele behoeften te vervullen. De maker heeft haar een mooie en coole uitstraling gegeven, met behulp van overdreven uiterlijke kenmerken om Namito's unieke spirituele persoonlijkheid te benadrukken en het idee van het verminderen van geestelijke stress over te brengen met artistieke aantrekkingskracht. Namito vormt een beeld van een eenvoudige droomzoeker in een welvarende stad om mensen op te roepen moedig zichzelf te zijn in plaats van zich zorgen te maken over de meningen van anderen, terwijl ze hun denken veranderen door hun acties om spirituele vrijheid te bereiken.

Dit ontwerp is bekroond met de Gouden A' Advertising, Marketing and Communication Design Award in 2023. De Gouden A' Design Award wordt toegekend aan prachtige, uitstekende en trendsettende creaties die de genialiteit en wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en heldere ideeën die kunst, wetenschap, ontwerp en technologie bevorderen, buitengewone uitmuntendheid belichamen en de wereld aanzienlijk beïnvloeden met hun wenselijke kenmerken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ge Zhang
Afbeeldingscredits: Beijing JiuPin Technology Co., Ltd.
Projectteamleden: Ge Zhang
Projectnaam: Namito
Projectklant: Ge Zhang


Namito IMG #2
Namito IMG #3
Namito IMG #4
Namito IMG #5
Namito IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp