Revolutionaire App Trendi Wint Brons bij A' Design Award

Artur Konariev's Trendi: Een Nieuwe Dimensie in Online Reviews

In een wereld waar de consument koning is, brengt de mobiele applicatie Trendi een revolutie in de manier waarop mensen lokale bedrijven ontdekken en beoordelen. Deze innovatie, die onlangs de prestigieuze Bronzen A' Design Award in de wacht sleepte, is het geesteskind van ontwerper Artur Konariev.

De inspiratie voor Trendi is voortgekomen uit de ambitie om een gebruiksvriendelijk, intuïtief en visueel aantrekkelijk platform te creëren. Het design team heeft zich gericht op een strakke en moderne interface die het gemakkelijk maakt om bedrijven te vinden en te ontdekken, beoordelingen te lezen en feedback achter te laten. Sociale elementen zoals gebruikersprofielen, inchecken en het delen van foto's zijn geïntegreerd om de gemeenschap te versterken en gebruikersbetrokkenheid te stimuleren.

Wat Trendi onderscheidt van andere ontwerpen is de nadruk op een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel consumenten als bedrijfseigenaren. De interface is overzichtelijk en modern, en toont relevante informatie zoals openingstijden, beoordelingen en recensies. De kracht ligt in het evenwicht tussen de behoeften van verschillende gebruikersgroepen. Consumenten kunnen gemakkelijk nieuwe bedrijven vinden en ontdekken, terwijl bedrijfseigenaren hun producten kunnen presenteren.

De realisatie van Trendi maakte gebruik van diverse ideatietechnieken zoals brainstormsessies, mindmapping en interviews om creatieve ideeën te verkennen en inzichten en gebruikersbehoeften te identificeren die de ontwerprichting bepaalden. In de implementatiefase werd Figma ingezet om digitale prototypes te creëren en te verfijnen, wat leidde tot iteratieve conceptontwikkeling en naadloze samenwerking met teamleden en belanghebbenden.

De app is ontwikkeld voor zowel iOS als Android en is geoptimaliseerd voor portretmodus. Het maakt gebruik van de nieuwste geolocatietechnologieën, Bluetooth, mobiele data en Wi-Fi om de dichtstbijzijnde eetgelegenheden te lokaliseren. Kunstmatige intelligentie maakt gebruik van algoritmen om relevante bedrijven te zoeken op basis van de voorkeuren van de gebruiker.

Trendi is een platform dat mensen helpt lokale bedrijven te vinden en te beoordelen. De app is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren te zijn, waardoor gebruikers kunnen zoeken op locatie, categorie en andere factoren. Gebruikers kunnen recensies lezen, foto's bekijken, feedback achterlaten en streamen. De interactie op Trendi vindt plaats door een combinatie van door gebruikers gegenereerde inhoud en technologie. Gebruikers kunnen profielen aanmaken, inchecken bij bedrijven en recensies achterlaten om anderen te helpen beslissingen te nemen.

De ontwikkeling van Trendi begon in maart 2022 in Kyiv, Oekraïne, en is nog steeds gaande. Het onderzoek achter het ontwerp was gericht op het begrijpen van gebruikersbehoeften, -voorkeuren en -gedrag met betrekking tot het online beoordelingsplatform. De inzichten en effecten van het onderzoek hebben geleid tot het ontwerp van nieuwe functies en verbeteringen aan het platform, zoals verbeterde zoekalgoritmen, gepersonaliseerde aanbevelingen en een gestroomlijnde gebruikersinterface.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van Trendi was het balanceren van de behoeften van verschillende gebruikersgroepen, zoals bedrijfseigenaren en consumenten, terwijl een naadloze en plezierige gebruikerservaring voor iedereen werd gewaarborgd. Een obstakel tijdens de ontwikkeling van het project was het verzoenen van tegenstrijdige feedback van belanghebbenden en gebruikersgroepen, wat veel creatief probleemoplossen en samenwerking vereiste om oplossingen te vinden die aan ieders behoeften voldeden.

Trendi streeft ernaar een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te leveren voor zowel consumenten als bedrijfseigenaren. De schone, moderne uitstraling en eenvoudige navigatie benadrukken essentiële informatie zoals openingstijden, beoordelingen en recensies. Een van hun belangrijkste sterke punten is hun vermogen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van verschillende gebruikersgroepen. Consumenten kunnen gemakkelijk nieuwe bedrijven vinden en verkennen, recensies doorbladeren en beslissen waar ze hun geld uitgeven. Ondertussen kunnen bedrijfseigenaren hun producten en diensten presenteren om potentiële klanten aan te trekken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Artur Konariev
Afbeeldingscredits: https://iconscout.com/licenses#simple_license http://unsplash.com/license
Projectteamleden: Lead product designer: Artur Konariev
Projectnaam: Trendi
Projectklant: Trendi


Trendi IMG #2
Trendi IMG #3
Trendi IMG #4
Trendi IMG #5
Trendi IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp