AF007: Een Revolutionaire Koffiemolen voor de Perfecte Kop Koffie

Een Minimalistisch Ontwerp met Geavanceerde Functionaliteit

Als het gaat om het zetten van de perfecte kop koffie, is de kwaliteit van de maling essentieel. Met de AF007 koffiemolen brengt u uw koffiebrouwproces naar een nieuw niveau van precisie en kwaliteit. Dit revolutionaire ontwerp combineert een minimalistische esthetiek met geavanceerde functionaliteit, waardoor u elke keer weer kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Het ontwerp van de AF007 is strak en modern, met een duurzame metalen behuizing die niet alleen lang meegaat, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. De koffiemolen is uitgerust met state-of-the-art titanium keramische maalschijven, die bekend staan om hun duurzaamheid en vermogen om een precieze en consistente maling te produceren.

De AF007 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het is een intuïtieve koffiemolen, waarbij de koffiebonen in het bovenste compartiment worden gegoten en de maalgraad wordt geselecteerd door aan de bovenste cilinder te draaien. Vervolgens kan de maalsnelheid worden gekozen via het interface aan de zijkant van het product, waarna de gemalen koffie rechtstreeks in de container aan de voorkant wordt gedoseerd.

De AF007 is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch hoogstandje. Het minimalistische ontwerp past in elke omgeving, of het nu gaat om een professionele bar of een huiselijke keuken. De eenvoudige geometrische elementen en de strakke vormgeving geven de koffiemolen een moderne uitstraling. De keuze voor een basiskleurpalet van zwart, wit en zilver draagt bij aan het elegante en tijdloze karakter van het ontwerp.

Het ontwerpteam achter de AF007, Nicola Zanetti en Federico Gonzales Bosque, heeft samengewerkt om dit innovatieve ontwerp te realiseren. Het project werd ontwikkeld in Italië, waar het team gedurende zes maanden aan het ontwerp werkte. Na de voltooiing van de functionele details werd nog ongeveer een maand besteed aan de laatste finetuning van het ontwerp.

Het ontwerpproces van de AF007 bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het balanceren van vorm en functie, het integreren van technologie en het zorgen voor gebruiksgemak waren obstakels die overwonnen moesten worden. Het team heeft rekening gehouden met historische en sociale perspectieven, productiemogelijkheden, beschikbaarheid van informatie en technologische ontwikkelingen om tot dit unieke ontwerp te komen.

Het baanbrekende ontwerp van de AF007 is erkend met de prestigieuze A' Design Award. Deze zilveren onderscheiding is toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. De AF007 is geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en wekt bewondering en verwondering op bij het publiek.

Met de AF007 koffiemolen kunt u elke dag genieten van de perfecte kop koffie. Het minimalistische ontwerp, de geavanceerde functionaliteit en de hoogwaardige materialen maken dit een onmisbaar apparaat voor koffieliefhebbers overal ter wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Nicola Zanetti
Afbeeldingscredits: Nicola Zanetti
Projectteamleden: Nicola Zanetti, Federico Gonzales Bosque
Projectnaam: AF007
Projectklant: Nicola Zanetti


AF007  IMG #2
AF007  IMG #3
AF007  IMG #4
AF007  IMG #5
AF007  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp