Kyvol L20: Een Intelligent Stofzuigrobot met Geavanceerde Functionaliteiten

Een Innovatief Ontwerp van XiaYijia

Stofzuigrobots zijn alomtegenwoordig. Toch zijn er nog steeds veel pijnpunten, zoals een beperkt schoonmaakbereik en moeilijk bereikbare hoeken. De Kyvol L20 stofzuigrobot maakt gebruik van lidar-technologie om elke hoek van het huis te bereiken en grondig schoon te maken.

De Kyvol L20 is een intelligente stofzuigrobot die gegevens van kamers in een gebouw registreert om gedetailleerde plattegronden van elke kamer te maken. Deze plattegronden kunnen worden bekeken via een handige app. Op basis van deze plattegronden kunnen gebruikers aangeven welke gebieden de stofzuigrobot moet schoonmaken. Daarnaast kunnen ze meerdere kamers groeperen en virtuele muren en gebieden definiëren die niet schoongemaakt moeten worden. Ook kunnen scenario's worden geselecteerd die bijvoorbeeld de zuigkracht of het tijdstip van de dag bepalen. De app is gebruiksvriendelijk en direct te bedienen.

De Kyvol L20 maakt gebruik van geavanceerde sensor technologie om de omgeving te scannen en obstakels te vermijden. Met zijn 360-graden lasersensor kan hij direct de indeling van de kamer detecteren. De gebruiker kan op basis van deze plattegronden specifieke gebieden selecteren die door de stofzuigrobot gereinigd moeten worden. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde schoonmaakoplossing.

Het ontwerp van de Kyvol L20 is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met zijn slanke afmetingen van 350 mm breed, 350 mm hoog en 90,5 mm diep past hij moeiteloos in elk interieur. Het minimalistische ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken van de Kyvol L20 een echte blikvanger.

De Kyvol L20 is het resultaat van grondig marktonderzoek. Uit dit onderzoek bleek dat de markt voor stofzuigrobots blijft groeien, maar dat de meeste robots alleen werken volgens specifieke instructies en soms zelfs niet het volledige schoonmaakbereik kunnen bereiken. Met de Kyvol L20 kunnen gebruikers echter volledige controle hebben over welke gebieden worden schoongemaakt en welke niet.

Het Kyvol L20 ontwerp is bekroond met de prestigieuze Zilveren A' Design Award in de categorie Huishoudelijke Apparaten in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap. De Kyvol L20 is een voorbeeld van uitmuntendheid en innovatie, en wekt bewondering en verwondering op.

Met de Kyvol L20 wordt schoonmaken een moeiteloze en gepersonaliseerde ervaring. Het is een intelligente stofzuigrobot die de nieuwste technologieën combineert met een stijlvol ontwerp. Met zijn geavanceerde functionaliteiten en gebruiksgemak is de Kyvol L20 een must-have voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en effectieve manier om hun huis schoon te houden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xia Yijia
Afbeeldingscredits: Xia Yijia
Projectteamleden: XiaYiJia
Projectnaam: Kyvol L20
Projectklant: Xia Yijia


Kyvol L20 IMG #2
Kyvol L20 IMG #3
Kyvol L20 IMG #4
Kyvol L20 IMG #5
Kyvol L20 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp