Revolutionaire Mini Wasmachine en Droger in Eén

Guangdong Soseki's Innovatie Voor Delicate Was

Ontdek de toekomst van kledingverzorging met de mini wasmachine en droger van Guangdong Soseki Technology Co.,Ltd, die de manier waarop we onze meest delicate kledingstukken behandelen, herdefinieert.

De Chinese voorkeur voor het handwassen van ondergoed heeft geleid tot een baanbrekende innovatie: een compacte wasmachine en droger speciaal ontworpen voor onderkleding. Guangdong Soseki Technology Co.,Ltd heeft een mini was- en droogcombinatie ontwikkeld die gebruikmaakt van microbellen en nanotechnologie om kleding grondig maar zacht te reinigen zonder de stof te beschadigen. Dit apparaat, met afmetingen van slechts 490*300*400mm, biedt een slimme en hygiënische oplossing voor het dagelijks wassen van ondergoed.

Wat deze mini wasmachine en droger onderscheidt, is de toepassing van microbubbelsuspensietechnologie. Deze techniek maakt gebruik van nanobubbels die vlekken effectief verwijderen en kleding in het water laten zweven zonder mechanische componenten zoals een pulsator. Dit resulteert in een grondige reiniging die tegelijkertijd mild is voor het weefsel en kreuken voorkomt. Het apparaat droogt de kleding vervolgens op een lage temperatuur en onder negatieve druk, waardoor de zachtheid en sterkte van delicate zijden stoffen behouden blijven.

De realisatie van deze innovatieve was- en droogcombinatie is mogelijk gemaakt door een geoptimaliseerde structuur waarbij lucht- en waterkanalen in één systeem zijn geïntegreerd. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de wand van de trommel tegelijkertijd met de kleding droogt, waardoor de problemen van vocht en vervuiling, die vaak voorkomen bij apparaten met twee trommels, worden overwonnen. Bovendien is het apparaat vervaardigd uit een afbreekbare mix van PC en ABS, geproduceerd via een groen productieproces.

De bediening van de mini wasmachine en droger is eenvoudig en intuïtief. Met een druk op de knop kan de gebruiker de gewenste reinigingsmodus selecteren. Het apparaat is ook uitgerust met een zijcartridge voor wasmiddel en een automatisch doseersysteem, dat de juiste hoeveelheid wasmiddel afgeeft op basis van de lading en de instellingen. De combinatie van antibacterieel wasmiddel, UV-licht en pasteurisatie zorgt ervoor dat meer dan 99,9% van de bacteriën en virussen worden gedood.

De ontwikkeling van deze mini was- en droogcombinatie begon in december 2021 in Shunde, China, en het product werd in mei 2023 op de markt gebracht. Het onderzoek van het ontwerpteam toonde aan dat ongeveer 60% van de Chinese vrouwen de voorkeur geeft aan mini ondergoedwasmachines boven traditionele wasmachines. De grootste uitdaging was het voorkomen van kreukels, wat resulteerde in de ontwikkeling van de microbubbelsuspensietechnologie. Dit product, bekroond met de Iron A' Home Appliances Design Award in 2024, biedt een praktische, innovatieve en hygiënische oplossing voor het wassen van ondergoed.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangdong Soseki Technology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Guangdong Soseki Technology Co.,Ltd
Projectteamleden: Hong Zhang Jianhong Zou Bo Liu
Projectnaam: Mini
Projectklant: Guangdong Soseki Technology Co.,Ltd


Mini IMG #2
Mini IMG #3
Mini IMG #4
Mini IMG #5
Mini IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp